Priserna för mobilsamtal till Tyskland kan vara värda att jämföra. Alternativen nedan är några av de billigaste på marknaden för samtal till Tyskland.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Jämföra priser till Tyskland

Det är inte bara minutaxan för samtal till Tyskland som dyker upp på mobilräkningen om du kommunicerar mycket med dina tyska vänner och bekanta. Glöm därför inte att snabbt jämföra följande kostnader/avgifter:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Tyskland
  • Samtal till fastnät i Tyskland
  • Samtal till mobilnummer i Tyskland
  • SMS & MMS till Tyskland

Efter en kontroll av dessa avgifter för mobiltelefoni till Tyskland hoppas vi att du hittar ett mobilabonnemang som passar just ditt specifika användande.

Billigast mobilsamtal till Tyskland

Ringa till Tyskland
  Billigast Dyrast
Mobilsamtal Hallon 1,85 kr/min Mybeat 2,48 kr/min
SMS Hallon, Fello och Halebop gratis Telia 1,50 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Tyskland medan Mybeat är dyrast. Hallon har ingen öppningsavgift och det kostar 1,85 kr/min för att ringa till mobiler och 0,25 kr/min till fast telefon i Tyskland.

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Tyskland hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Mobiltelefoni när du är i Tyskland

Är Tyskland ett land du regelbundet besöker? Glöm i så fall inte att jämföra priserna för respektive mobilabonnemang för samtal i och från Tyskland.

Som du säkert vet ingår Tyskland i EU. Detta medför i sin tur att priserna för samtal och SMS för de flesta mobilabonnemang är samma i Tyskland som hemma i Sverige. Även roaming har samma pris men i vissa fall kan det finnas ett ”övre tak” på hur mycket data du kan använda i ett annat EU-land under en månad.