Priserna för samtal till Frankrike kan vara värda att jämföra mellan de olika mobilabonnemangen. Här jämför vi några av de absolut billigaste alternativen för dig som vill ringa billigt till utlandet.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Jämföra priser till Frankrike

Priserna för samtal, SMS, MMS etc till andra länder kan ibland vara aningen förvirrande. Glöm därför inte att jämföra följande eventuella kostnader/avgifter:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Frankrike
  • Samtal till fastnät i Frankrike
  • Samtal till mobilnummer i Frankrike
  • SMS & MMS till Frankrike

Efter en snabb kontroll av dessa kostnader/avgifter för mobiltelefoni till Frankrike hoppas vi att du hittar ett mobilabonnemang som passar just dina behov.

Billigast mobilsamtal till Frankrike

Ringa till Frankrike
  Billigast Dyrast
Mobilsamtal Hallon 1,95 kr/min Mybeat 2,48 kr/min
SMS Hallon, Fello och Halebop gratis Telia 1,50 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Frankrike medan Mybeat är dyrast. Hallon har ingen öppningsavgift och det kostar 1,95 kr/min för att ringa till mobiler och 0,35 kr/min till fast telefon i Frankrike .

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Frankrike hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Telefoni när du är i Frankrike

Reser du gärna till Frankrike? Du är inte ensam. Frankrike är ett av de absolut populäraste länderna för oss svenskar att besöka oavsett tid på året. Glöm därför inte att jämföra priserna för respektive mobilabonnemang för samtal i och från Frankrike.

Frankrike ingår i EU/EES vilket innebär att de flesta mobilabonnemang har samma priser i Frankrike som i Sverige. Vissa mobilabonnemang kan ha restriktioner på dessa regler (som kallas ”Roam like at home”) så missa inte att kontrollera detta om du spenderar mycket tid i Frankrike.