Priserna för mobilsamtal till Tjeckien kan vara värda att jämföra. Här jämför vi alternativen för dig som vill ringa riktigt billigt till Tjeckien och andra länder i Europa.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Jämföra priser till Tjeckien

Det är inte bara mobilsamtalen till Tjeckien som kan kosta pengar. Glöm därför inte att jämföra följande kostnader/avgifter:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Tjeckien
  • Samtal till fastnät i Tjeckien
  • Samtal till mobilnummer i Tjeckien
  • SMS & MMS till Tjeckien

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Tjeckien hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste och bästa alternativet för dig.

Billigast mobilsamtal till Tjeckien

Ringa till Tjeckien
  Billigast Dyrast
Mobilsamtal Hallon 1,95 kr/min Mybeat 2,48 kr/min
SMS Hallon, Fello och Halebop gratis Telia 1,50 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Tjeckien medan Mybeat är dyrast. Hallon har ingen öppningsavgift och det kostar 1,95 kr/min för att ringa till mobiler och 0,35 kr/min till fast telefon i Tjeckien.

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Tjeckien hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Telefoni när du är på plats i Tjeckien

Reser du gärna till Tjeckien? Glöm i så fall inte att jämföra vilka priser som gäller för respektive mobilabonnemang för samtal i och från Tjeckien.

Observera även att Tjeckien ingår i EU och då har du förhoppningsvis samma prislista som i Sverige gällande mobiltelefoni. Det kan dock finnas vissa begränsningar gällande din surf, så kallad roaming.

Ring billigt till Tjeckien

Tjeckiens grannländer