Letar du efter den billigaste operatören för att ringa till Luxemburg? Här jämför vi alternativen för dig som vill ringa billigt till Luxemburg.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Jämföra priser till Luxemburg

Operatörer tar olika typer av avgifter för sina mobila tjänster gällande Luxemburg. Nedan har vi listat det vi anser viktigt att titta lite närmare på:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Luxemburg
  • Samtal till fastnät i Luxemburg
  • Samtal till mobilnummer i Luxemburg
  • SMS & MMS till Luxemburg

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Luxemburg hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet.

Billigast mobilsamtal till Luxemburg

Ringa till Luxemburg
  Billigast Dyrast
Mobilsamtal Hallon 1,95 kr/min Mybeat 2,48 kr/min
SMS Hallon, Fello och Halebop gratis Telia 1,50 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Luxemburg medan Mybeat är dyrast. Hallon har ingen öppningsavgift och det kostar 1,95 kr/min för att ringa till mobiler och 0,35 kr/min till fast telefon i Luxemburg.

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Luxemburg hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Telefoni när du är i Luxemburg

Åker du ofta till till det lilla landet Luxemburg? Titta då på vilka priser som gäller för de olika mobilabonnemangen när du är på plats.

Observera att Luxemburg är medlem i EU och då har du förhoppningsvis samma prislista som i Sverige för samtal, SMS och användande av data (så kallad roaming).

Luxemburg

Luxemburgs grannländer