Fello mobilabonnemang

Den relativt ny mobiloperatören Fello har ett flertal riktigt billiga mobilabonnemang och använder sig av Telias nät. Här presenterar vi ett mindre urval av Fellos mobilabonnemang. Klicka här för att se samtliga av Fellos abonnemang.

Surf

Minst2GB
2 GB 100 GB

Abonnemangstyp

  Populära val

  Mobilnät

  Surf
  2GB
  2 GB 100 GB
  Filtrera
  Loading...

  4 Mobilabonnemang hittades

  Senast kontrollerat 2024-07-16
  3 GB surf
  Fria Samtal
  Fria SMS
  0 mån Bindning

  53 kr/mån

  105 kr/mån
  Surf
  Spara surf Ja (25 GB)
  Surfa inom EU 3 GB
  Surfhastighet Upp till 100 Mbit/s
  Om operatören
  Mobilnät Telia
  Kundsupport Ja
  5G Nej
  Jämförelsepris
  Mån 1-5 53 kr/mån
  Mån 6-12 105 kr/mån
  Totalpris år 1 1000 kr
  8 GB surf
  Fria Samtal
  Fria SMS
  0 mån Bindning

  83 kr/mån

  165 kr/mån
  Surf
  Spara surf Ja (25 GB)
  Surfa inom EU 8 GB
  Surfhastighet Upp till 100 Mbit/s
  Om operatören
  Mobilnät Telia
  Kundsupport Ja
  5G Ja
  Jämförelsepris
  Mån 1-5 83 kr/mån
  Mån 6-12 165 kr/mån
  Totalpris år 1 1570 kr
  16 GB surf
  Fria Samtal
  Fria SMS
  0 mån Bindning

  108 kr/mån

  215 kr/mån
  Surf
  Spara surf Ja (25 GB)
  Surfa inom EU 16 GB
  Surfhastighet Upp till 100 Mbit/s
  Om operatören
  Mobilnät Telia
  Kundsupport Ja
  5G Ja
  Jämförelsepris
  Mån 1-5 108 kr/mån
  Mån 6-12 215 kr/mån
  Totalpris år 1 2045 kr
  24 GB surf
  Fria Samtal
  Fria SMS
  0 mån Bindning

  138 kr/mån

  275 kr/mån
  Surf
  Spara surf Ja (25 GB)
  Surfa inom EU 24 GB
  Surfhastighet Upp till 100 Mbit/s
  Om operatören
  Mobilnät Telia
  Kundsupport Ja
  5G Ja
  Jämförelsepris
  Mån 1-5 138 kr/mån
  Mån 6-12 275 kr/mån
  Totalpris år 1 2615 kr

  Mobilabonnemangen ovan är som sagt ett mindre urval av de alternativ du har om du planerar att teckna ett nytt mobilabonnemang hos Fello. Utöver mobilabonnemangen som presenteras här har Fello även flera anpassade mobilabonnemang för bland annat seniorer och studenter. Hör du till dessa grupper kan du få ett mer förmånligt erbjudande. Fello marknadsför även mobilabonnemang för barn.

  Om fello

  Fello lanserades 2014 under namnet Telegoo och initialt var deras fokus på att erbjuda billiga mobilabonnemang utan bindnings- och uppsägningstider. Bolaget, som grundades av syskonen Lisa och John Axelberg, är en så kallad virtuell operatör som använder sig av Telias nät. Namnet Fello togs efter ett par år och bolaget har sakta men säkert vuxit till en utmanare på den svenska marknaden. Inte minst på grund av användandet av Telias nät som av många ses som det absolut bästa nätet på landsbygden.

  Idag är Fello en del av Telias koncern. 

  Fellos mobilabonnemang

  Från att initialt enbart erbjuda ett fåtal alternativ har Fello idag ett flertal mobilabonnemang riktade mot olika grupper. Fello har exempelvis både studentabonnemang och seniorabonnemang samt abonnemang för personer under 18 år. Gemensamt för samtliga av Fellos mobilabonnemang är att det ingår fria samtal, SMS och MMS. Det som skiljer abonnemangen åt är mängden data och eventuella rabatter om du exempelvis är studerande eller över 55 år.

  Något annat som är gemensamt för fellos mobilabonnemang är att de varken har bindnings- eller uppsägningstid. Du har även möjlighet att spara oanvänd surf.

  Spara surfen hos Fello

  En populär tjänst hos Fello är att den surf du inte använder på ditt månadsabonnemang sparas. Du betalar med andra ord inte för data som du sedan inte använder. Som kund hos Fello kan du spara upp till 25 GB data som läggs i en pott utöver den data som ingår i ditt abonnemang. Denna data/surf sparas tills dess att den används och det finns inte något slutdatum på surfen.

  Fellos kundtjänst

  Till skillnad från de flesta mobiloperatörer i “lågprissegmentet” erbjuder Fello telefonsupport under vardagar. Utöver telefonsupport har du även möjlighet att chatta med deras kundtjänst eller få svar via mail. På Fellos hemsida finner du också svar på de vanligaste frågorna och funderingarna som du kan tänkas ha kring ditt mobilabonnemang. Fello är också aktiva på sociala medier och deras kundtjänst svarar inte sällan i trådar där som berör kundernas diverse frågor kring deras mobilabonnemang.

  Mobilabonnemang

  105 kr/mån
  • Fello mobilabonnemang
  • Fria samtal & SMS
  • 3 GB surf
  • Ingen bindningstid

  Seniorabonnemang

  155 kr/mån
  • Fello mobilabonnemang
  • Fria samtal & SMS
  • 14 GB surf
  • Ingen bindningstid

  Studentabonnemang

  185 kr/mån
  • Fello studentabonnemang
  • Fria samtal & SMS
  • 22 GB surf
  • Ingen bindningstid

  Studentabonnemang

  235 kr/mån
  • Fello studentabonnemang
  • Fria samtal & SMS
  • 38 GB surf
  • Ingen bindningstid

  Omdömen & recensioner av fello

  Fello är en relativt liten operatör på den svenska marknaden men har sakta men säkert börja ta marknadsandelar. Nedan har vi valt att presentera ett fåtal recensioner av Fello som mobiloperatör. Observera att det finns gott om andra källor till omdömen och recensioner av Fello och andra mobiloperatörer och omdömena nedan strävar nödvändigtvis inte efter att ge en fullständig bild av samtliga Fellos kunder.

  Toppentäckning via Telia. Ingen bindningstid. Bra anpassade abonnemang och fina junior- och seniorrabatter. Fello har en toppenservice och mycket trevlig support.

  Johan, Trustpilot
  Bra kundservice. Bra täckning. Bra abonnemangsform. Bästa abonnemanget.
  Caroline, Trustpilot

  För mig är surfen viktig och kommer byta operatör till en med billigare surf. Annars är jag nöjd med support och allt annat.

  Carl, Trustpilot

  Vanliga frågor om fello

  Vilket nät använder sig fello av?

  Fello är en så kallad virtuell mobiloperatör. Det vill säga att det inte har ett eget nät utan hyr kapacitet från Telias nät. Just Telias nät uppfattas av många på landsbygden (inte minst i Norrland) som ett av de bättre näten.

  Vilka äger fello?

  Den 1 juli 2019 meddelade Telia att de förvärvat Fello AB. Du kan läsa mer om detta här.

  När grundades fello?

  2014 lanserades den virtuella mobiloperatören Teligoo som senare bytte sitt namn till fello.

  Hur funkar fellos kundtjänst?

  Fello utmärker sig mot sina främsta konkurrenter genom att erbjuda telefonsupport utöver onlinesupport. Så även om du ofta får lite mindre data hos fello kan det vara ett bra alternativt om du värdesätter möjligheten att ringa kundtjänst om du har frågor eller funderingar.

  Hur fungerar fello utomlands?

  Det kan finnas vissa “spärrar” gällande roaming för fellos mobilabonnemang som kan vara värda att kolla upp. Här behöver vi hänvisa till fellos kundtjänst.

  Har fello en app?

  Fello har, när detta skrivs, ingen app. De hänvisar sina kunder till “Mina sidor” på deras hemsida där du som kund bland annat kan kontrollera saldo och köpa extra data.

  Säljer fello mobiltelefoner?

  Idag säljer tyvärr fello inga mobiltelefoner via sin hemsida. Tecknar du ett nytt mobilabonnemang hos fello behöver du med andra ord redan ha en telefon eller köpa en ny. Om du redan har en mobiltelefon rekommenderar vi att du kontrollerar så att den inte är operatörslåst innan du tecknar ett fello mobilabonnemang.