Priserna för samtal till vårt grannland Danmark kan vara värda att jämföra. Här jämför vi de bästa alternativen för dig som vill ringa billigt till Danmark.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Jämföra priser till Danmark

Prislistorna för samtal, SMS etc till Danmark kan skilja sig åt mellan olika mobiloperatörer och ibland vara aningen förvirrande. Nedan har vi listat det vi anser viktigt att titta lite närmare på:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Danmark
  • Samtal till fastnät i Danmark
  • Samtal till mobilnummer i Danmark
  • SMS & MMS till Danmark

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Danmark hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för dina behov.

Billigast mobilsamtal till Danmark

Ringa till Danmark
  Billigast Dyrast
Mobilsamtal Hallon gratis Mybeat 2,48 kr/min
SMS Hallon, Fello och Halebop gratis Telia 1,50 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Danmark medan Mybeat är dyrast. Med Hallon kan du ringa till Danmark med samma villkor som inrikessamtal inom Sverige.

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Danmark hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Mobiltelefoni när du är i Danmark

Reser du gärna till vårt grannland i söder? Glöm i så fall inte att också jämföra priserna för respektive mobilabonnemang för samtal i och från Danmark. Observera också att Danmark ingår i EU/EES och då har du förhoppningsvis samma prislista som i Sverige. Att du har samma kostnader i ett annat EU-land kallas för ”Roam like at home” och gäller för de flesta mobilabonnemang. Det finns dock undantag så glöm inte att kontrollera detta.

Ringa till Danmark

Grannländer till Danmark