Ringer du ofta till Österrike? Här jämför vi alternativen för dig som vill ringa riktigt billigt till Österrike och övriga länder i Europa.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Jämföra priser på mobiltelefoni till Österrike

Prislistorna för samtal, SMS etc till Österrike kan ibland vara aningen förvirrande. Glöm därför inte att jämföra följande kostnader/avgifter:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Österrike
  • Samtal till fastnät i Österrike
  • Samtal till mobilnummer i Österrike
  • SMS & MMS till Österrike

Beroende på om du ringer mycket till fasta eller mobilnummer i Österrike kan valet av operatör påverka dina totala kostnader.

Billigast mobilsamtal till Österrike

Ringa till Österrike
  Billigast Dyrast
Mobilsamtal Hallon 1,95 kr/min Mybeat 2,48 kr/min
SMS Hallon, Fello och Halebop gratis Telia 1,50 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Österrike medan Mybeat är dyrast. Hallon har ingen öppningsavgift och det kostar 1,95 kr/min för att ringa till mobiler och 0,35 kr/min till fast telefon i Österrike.

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Österrike hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Telefoni när du är i Österrike

Reser du, så som många andra svenskar, gärna till Österrike? Glöm i så fall inte att jämföra priserna för respektive mobilabonnemang för samtal i och från Österrike.

Observera att Österrike är ett EU-land och då har du förhoppningsvis samma prislista som i Sverige gällande samtal i landet. Även surf bör ingå i ditt abonnemang på samma sätt som om du vore hemma men detta kan vara värt att kontrollera innan du reser.