Priserna för samtal och SMS till Liechtenstein kan vara värda att jämföra. Alternativen nedan är några av de billigaste på marknaden för samtal och övriga mobiltjänster.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Jämföra priser till Liechtenstein

Mobiloperatörer tar olika typer av avgifter för sina tjänster gällande telefoni till Liechtenstein. Nedan har vi listat det vi anser viktigt att titta lite närmare på:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Liechtenstein
  • Samtal till fastnät i Liechtenstein
  • Samtal till mobilnummer i Liechtenstein
  • SMS & MMS till Liechtenstein

Beroende på om du ringer mycket till fasta eller mobilnummer i Liechtenstein kan valet av operatör påverka dina totala kostnader.

Billigast mobilsamtal till Liechtenstein

Ringa till Liechtenstein
  Billigast Dyrast
Mobilsamtal Hallon 2,40 kr/min Mybeat 2,48 kr/min
SMS Hallon, Fello och Halebop gratis Telia 1,50 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Liechtenstein medan Mybeat är dyrast. Hallon har ingen öppningsavgift och det kostar 2,40 kr/min för att ringa till mobiler och 0,93 kr/min till fast telefon i Liechtenstein.

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Liechtenstein hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Telefoni när du är i Liechtenstein

Reser du gärna till Liechtenstein? Titta då på vilka priser som gäller för de olika mobilabonnemangen när du är i Liechtenstein.

Observera att Liechtenstein ingår i EU/EES och då har du förhoppningsvis samma prislista som i Sverige för data, samtal och SMS.

Liechtenstein

Grannländer till Liechtenstein