Priserna för samtal till Nederländerna (eller Holland) kan vara värda att jämföra innan du tecknar ett nytt mobilabonnemang. Alternativen nedan är några av de billigaste på marknaden för samtal till länder i Europa.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Jämföra priser till Nederländerna

Våra svenska mobiloperatörer tar olika typer av avgifter för sina telefonitjänster gällande Nederländerna och andra länder. Glöm därför inte att jämföra följande kostnader/avgifter:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Nederländerna
  • Samtal till fastnät i Nederländerna
  • Samtal till mobilnummer i Nederländerna
  • SMS & MMS till Nederländerna

Beroende på om du ringer mycket till fasta eller mobilnummer i Nederländerna kan valet av operatör påverka dina totala kostnader.

Billigast mobilsamtal till Nederländerna

Ringa till Nederländerna
  Billigast Dyrast
Mobilsamtal Hallon 1,85 kr/min Mybeat 2,48 kr/min
SMS Hallon, Fello och Halebop gratis Telia 1,50 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Nederländerna medan Mybeat är dyrast. Hallon har ingen öppningsavgift och det kostar 1,85 kr/min för att ringa till mobiler och 0,30 kr/min till fast telefon i Nederländerna.

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Nederländerna hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Mobiltelefoni när du är i Nederländerna

Är Amsterdam en stad som du regelbundet besöker? Glöm i så fall inte att jämföra priserna för respektive mobilabonnemang ovan för samtal i och från Nederländerna.

Observera att Nederländerna ingår i EU. Detta innebär förhoppningsvis att du har samma prislista som i Sverige gällande samtal, SMS/MMS och surf.

Ringa billigt till Holland

Nederländernas grannländer