Chilimobil mobilabonnemang

Chilimobil är en relativt ny mobiloperatör på den svenska marknaden som erbjuder billiga mobilabonnemang med fri surf utan bindningstid. Nedan presenterar vi ett urval av Chilimobils abonnemang. Klicka här om du vill se alla Chilimobils mobilabonnemang.

 

Surf

Minst2GB
2 GB 100 GB

Abonnemangstyp

  Populära val

  Mobilnät

  Surf
  2GB
  2 GB 100 GB
  Filtrera
  Loading...

  1 Mobilabonnemang hittades

  Senast kontrollerat 2023-05-24
  Fri GBsurf
  FriaSamtal
  FriaSMS
  0månBindning

  249kr/mån

  349kr/mån
  Surf
  Spara surfNej
  Surfa inom EUJa
  Surfhastighet100 Mbit/s
  Om operatören
  MobilnätTre
  KundsupportJa
  4G+Ja
  Jämförelsepris
  Mån 1-3249 kr/mån
  Mån 4-12349 kr/mån
  Totalpris år 13888 kr

   

   

  Om Chilimobil

  Chilimobil lanserades först i Norge under 2012. Då som en utmanare till Telenor och Telia som då hade majoriteten av den norska marknaden. Chilimobil har under sin tid i Norge blivit en av landets största mobiloperatörer och under 2020 lanserades Chilimobil i Sverige. Enligt dem själva är planen att försöka attrahera kunder som lever ett digitalt liv och som förväntar sig mycket värde för sina pengar.

  Chilimobils abonnemang

  Till skillnad från många andra operatörer på den svenska marknaden erbjuder Chilimobil endast abonnemang med fri surf – den största skillnaden mellan abonnemangen är istället hastigheten på surfen. De har abonnemang med lite långsammare surf för den som kanske mest kollar mejlen och läser nyheter, upp till abonnemang med full fart på surfen för den som strömmar film, spelar spel och skrollar sociala medier. 

  För alla abonnemang ingår fria samtal och SMS. Alla abonnemang är utan bindningstid.

  Chilimobil privat

  Chilimobil har tre olika hastigheter på sina abonnemang med fri surf, plus ett abonnemang med full fart på surfen och ett abonnemang hos Viaplay. De har även abonnemang med rabatter för studenter och seniorer. 

  Som trogen Chilimobil-kund kan man även få rabatt på sin månadskostnad om man värvar vänner och familj till Chili. 

  Chilimobil företag

  Chilimobil har också företagsabonnemang redan från start. Prismässigt ligger företagsabonnemangen på samma nivå som de privata mobilabonnemangen. Fri surf ingår i alla, men hastigheten varierar utifrån prislapp. 

  Vanliga frågor om Chilimobil

  Chilimobil är en relativt ny operatör på den svenska marknaden och långt ifrån alla känner till dem. Därför har vi här valt att svara på några av de vanligaste frågorna om just Chilimobil.

  Vilket nät använder Chilimobil?

  Chilimobil är en så kallad virtuell mobiloperatör. Det betyder att det inte har ett egen mobilnät. Istället använder de sig av 3s nät.

  Kan man behålla sitt telefonummer om man byter till Chilimobil?

  Absolut! Om du väljer att byta Chilimobil kan du behålla ditt befintliga nummer. Det kan dock finnas vissa restriktioner om du exempelvis idag har ett kontantkort som inte är registrerat i ditt namn. För det mesta är dock en portering (eller nummerflytt) numera ganska okomplicerad.

  Har Chilimobil en app?

  Ja, Chilimobil har appen MittChili. Där kan du administrera ditt mobilabonnemang, betala fakturor och kontakta kundtjänst. 

  Kan jag byta abonnemang hos Chilimobil om jag valt för snabb/långsam data?

  Är du osäker på vilken hastighet på data du behöver går det bra att ändra sig och byta abonnemangsform om du så önskar.

  Hur betalar jag hos Chilimobil?

  I dagsläget erbjuder Chilimobil kortbetalning och betalning via faktura.

  Kan jag köpa en telefon hos Chilimobil?

  Ja! Chilimobil har ett samarbete med Samsung och erbjuder deras modeller med sina abonnemang.