Chilimobil mobilabonnemang

Chilimobil är en mobiloperatör med norska rötter som har tagit sig in på den svenska marknaden. De erbjuder billiga mobilabonnemang med fri surf utan bindningstid. De har även ett alternativ med surfpott. Nedan presenterar vi ett urval av Chilimobils abonnemang. Klicka här om du vill se alla Chilimobils mobilabonnemang.

 

Surf

Minst2GB
2 GB 100 GB

Abonnemangstyp

  Populära val

  Mobilnät

  Surf
  2GB
  2 GB 100 GB
  Filtrera
  Loading...

  1 Mobilabonnemang hittades

  Senast kontrollerat 2024-02-28
  Fri GB surf
  Fria Samtal
  Fria SMS
  0 mån Bindning

  299 kr/mån

  349 kr/mån
  Surf
  Spara surf Nej
  Surfa inom EU Ja (25 GB)
  Surfhastighet 100 Mbit/s
  Om operatören
  Mobilnät Tre
  Kundsupport Ja
  4G+ Ja
  Jämförelsepris
  Mån 1-2 299 kr/mån
  Mån 3-12 349 kr/mån
  Totalpris år 1 4088 kr

   

   

  Om Chilimobil

  Chilimobil lanserades först i Norge under 2012. Då som en utmanare till Telenor och Telia som då hade majoriteten av den norska marknaden. Chilimobil har under sin tid i Norge blivit en av landets största mobiloperatörer och under 2020 lanserades Chilimobil i Sverige. Enligt dem själva är planen att försöka attrahera kunder som lever ett digitalt liv och som förväntar sig mycket värde för sina pengar.

  Chilimobils abonnemang

  Till skillnad från många andra operatörer på den svenska marknaden erbjuder Chilimobil i första hand abonnemang med fri surf – den största skillnaden mellan abonnemangen är istället hastigheten på surfen. De har abonnemang med lite långsammare surf för den som kanske mest kollar mejlen och läser nyheter, upp till abonnemang med full fart på surfen för den som strömmar film, spelar spel och skrollar sociala medier. 

  För den som ändå är sugen på begränsade surf har de ett abonnemang med surfpott.

  För alla abonnemang ingår fria samtal och SMS. Alla abonnemang är utan bindningstid.

  Chilimobil privat

  Chilimobil har flera olika hastigheter på sina abonnemang med fri surf, plus ett abonnemang med full fart på surfen. De har även abonnemang med rabatter för studenter och seniorer. 

  Som trogen Chilimobil-kund kan man även få rabatt på sin månadskostnad om man värvar vänner och familj till Chili. 

  Chilimobil företag

  Chilimobil har också företagsabonnemang redan från start. Prismässigt ligger företagsabonnemangen på samma nivå som de privata mobilabonnemangen. Fri surf ingår i alla, men hastigheten varierar utifrån prislapp. 

  Vanliga frågor om Chilimobil

  Chilimobil är en spännande operatör på den svenska marknaden som går sin egen väg och långt ifrån alla känner till dem. Därför har vi här valt att svara på några av de vanligaste frågorna om just Chilimobil.

  Vilket nät använder Chilimobil?

  Chilimobil är en så kallad virtuell mobiloperatör. Det betyder att det inte har ett egen mobilnät. Istället använder de sig av 3s nät.

  Kan man behålla sitt telefonummer om man byter till Chilimobil?

  Absolut! Om du väljer att byta till Chilimobil kan du behålla ditt befintliga nummer. För det mesta är en portering (eller nummerflytt) ganska okomplicerad. Du fyller i att du vill flytta ditt nummer, och vilket nummer det gäller, när du beställer ditt Chiliabonnemang. För att flytten ska godkännas måste numret vara registrerat till ett abonnemang eller kontantkort du äger och du kan inte ha någon bindningstid på abonnemanget.

  Har Chilimobil en app?

  Ja, du kan ladda ner appen MittChili i din appbutik. I appen kan du se din förbrukning, se fakturor, ändra ditt abonnemang, köpa mer surf och allt annat du kan göra i MittChili på Chilis hemsida.

  Kan jag byta abonnemang hos Chilimobil om jag valt för lite/mycket data?

  Är du osäker på hur mycket data du behöver går det bra att ändra sig och byta abonnemangsform om du så önskar.

  Hur betalar jag hos Chilimobil?

  Chilimobil erbjuder betalning via bankkort, Swish, autogiro, bankgiro och kontoöverföring. Chilimobil har ett samarbete med Billogram och erbjuder fakturering via dem.

  Kan jag köpa en telefon hos Chilimobil?

  Ja! Chilimobil erbjuder ett flertal av de senaste telefonmodellerna i sin butik.