Letar du efter det billigaste mobilabonnemanget för att ringa till Polen? Här jämför vi alternativen för dig som vill ringa billigt till utlandet.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Jämföra priserna till Polen

Det är inte bara telefonsamtalen till Polen som kan kosta pengar. Vi rekommenderar därför att du jämför följande för att få bästa överblicken innan du väljer det billigaste mobilabonnemanget för dig:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Polen
  • Samtal till fastnät i Polen
  • Samtal till mobilnummer i Polen
  • SMS & MMS till Polen

Genom en snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Polen kan du förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för just ditt användande.

Billigast mobilsamtal till Polen

Ringa till Polen
  Billigast Dyrast
Mobilsamtal Hallon 0,38 kr/min Mybeat 2,48 kr/min
SMS Hallon, Fello och Halebop gratis Telia 1,50 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Polen medan Mybeat är dyrast. Hallon har ingen öppningsavgift och det kostar 0,38 kr/min för att ringa till mobiler och 0,09 kr/min till fast telefon i Polen.

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Polen hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Mobiltelefoni när du är i Polen

Reser du gärna till Polen? Eller kanske har du släkt och vänner du ofta besöker? Glöm i så fall inte att jämföra priserna för respektive mobilabonnemang för samtal i och från Polen.

Vänligen notera att Polen ingår i EU. Detta medför  förhoppningsvis att du har samma prislista som i Sverige för samtal etc. Gällande användande av data, så kallad roaming, kan vissa abonnemang ha specifika regler.