Julafton har passerat och som tidigare år är det nu dags för oss att försöka summera året som gått. Att påstå att 2020 varit ett annorlunda år är minst sagt en underdrift. Men låt oss titta närmare på vad hänt på Ringabilligt.se under 2020.

Under 2020 har vi totalt skrivet 30 inlägg fördelat i kategorierna “Branschnyheter”, “Tips” och “Undersökningar”. När vi nu försöker summera 2020 är det de följande inläggen som våra besökare har läst flest gånger:

  1. Vad händer vid Brexit?
  2. Netflix i mobilen – hur mycket data går åt?
  3. Vanliga frågor om 5G
  4. Nummerflytt – Att behålla sitt mobilnummer
  5. Välja mellan Vimla och hallon mobilabonnemang

Följetongen kring Brexit börjar förhoppningsvis komma till ett slut. Intresset kring hur det påverkar svenskars mobilabonnemang verkar dock varit stort. Inte minst i november och december. Hur mycket data som går åt när man tittar på Netflix i mobilen var även med på listan över mest lästa inlägg 2019. Det går nog att anta att intresset för just Netflix ökat med tanke på Corona.

Utöver 30 inlägg har vi under året lagt till nya mobiloperatörer som Penny och Chilimobil. Vi har även utvecklat nya funktioner för att jämföra mobilabonnemang.

Tipsa oss gärna

Har du förslag på ämnen du tycker skulle vara intressant för oss att ta upp här på Ringabilligt.se under 2020? Tveka i så fall inte att kontakta oss.

God Fortsättning!