Penny mobilabonnemang

Penny finns inte längre som mobiloperatör och du kan därför inte skaffa abonnemang hos dem. Läs mer här.

Penny är en relativt ny operatör som erbjuder riktigt bra priser på sina mobilabonnemang. Nedan presenteras Pennys mobilabonnemang med sina ordinarie pris.

Om Penny

Penny lanserades under början av 2020 och stärker konkurrensen på den svenska marknaden ytterligare. Penny ägs av Tele2 och är en så kallad virtuell mobiloperatör. Det vill säga att de har inte ett eget mobilnät utan använder sin ägares nät. Ungefär som Comviq som också ägs av Tele2. 

Prismässigt ligger Penny riktigt bra till och behöver du extra surf har det riktigt bra priser. Det har även funktionen “spara surf” som av många numera känns som en självklarhet. Ändå är det vissa operatörer som inte erbjuder just detta.

Prismässigt ligger som sagt Penny riktigt bra till. Det jobbar också en del med lockerbjudanden till nya kunder. Inte sällan är dessa erbjudanden ännu bättre för deras studentabonnemang som annars är i stort sett samma som deras vanliga mobilabonnemang.

Något som särskiljer Penny är att det också erbjuder bredband till ett riktigt bra pris samt sin egen streamingtjänst, Penny Play. Konkurrensen inom detta segment börjar bli riktigt hård så det är nog nödvändigt att, som Penny, kunna erbjuda något unikt.

Pennys kundservice

Liksom många andra lågprisalternativ erbjuder inte Penny någon form av telefonsupport. Istället är det “självhjälp” på deras hemsida som gäller. Du kan förvisso hitta mycket information där men känner du att du kan behöva hjälp av någon är det viktigt att veta att Penny inte erbjuder denna typ av support. Är du redan kund hos Penny kan du lösa de flesta frågor genom deras app.

Omdömen och recensioner av Penny

Penny är en relativt ung mobiloperatör och har ännu inte mängder av omdömen och recensioner. Vi har här valt att presentera ett fåtal av de omdömen som kommit in om Penny. Funderar du på att byta till Penny rekommenderar vi alltid att läsa omdömen och recensioner först. Gällande Penny finns det en del information som kan vara värdefull på TrustPilot. Har du möjlighet kan det även vara värt att kolla med vänner och bekanta om de haft någon erfarenhet av Penny.

Billigt, funkar klockrent både bredband och mobil! Lätt hemsida och lätt att få hjälp. Rekommenderas!

Sussi, TrustPilot

Har haft Penny bredband i ca 5 mån utan några som helst problem. Har även haft kontakt med kundtjänst pågrund av en flyttanmälan, där fick jag ett trevligt bemötande och bra service.

Petter, TrustPilot

Det är svårt att få kontakt med någon som kan hjälpa mig och som jobbar för Penny. Då jag till slut når någon så hänvisar de till en Hjälp-sektion där jag ska kunna göra det själv.

Tommy, TrustPilot

Vanliga frågor om Penny

Vilket nät använder Penny?

Penny har inget eget mobilnät utan använder sig av Tele2s. Det är ett mycket bra alternativ men som alltid rekommenderar vi att kontrollera täckningskartan innan du byter till en mobiloperatör som använder ett annat nät än det du använder idag.

Har Penny en app?

Ja, Penny har en app. Förhållandevis få mobiloperatörer har en app men Penny hade en direkt från start. Från appen kan du ordna de flesta tänkbara ärenden och förhoppning från Pennys sida är att du inte ska behöva kontakta dem för hjälp.

Kan jag behålla mitt befintliga nummer hos Penny?

Absolut. Det går i princip alltid att behålla ditt befintliga nummer om du väljer att att byta mobiloperatör så länge det står registrerat på ditt namn. Penny är inget undantag. Det kan förvisso ta ett par dagar innan nummerflytten gått igenom men så är det hos de flesta mobiloperatörer.