Ringer du ofta till Slovakien? Vi presenterar här några av de billigaste mobiloperatörerna som också har bra priser för samtal till övriga Östeuropa.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Jämför mobilpriser till Slovakien

Det är tyvärr inte bara telefonsamtalen till Slovakien som kostar dig pengar. Nedan har vi listat det vi anser viktigt att titta lite närmare på gällande din kommande mobilräkning:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Slovakien
  • Samtal till fastnät i Slovakien
  • Samtal till mobilnummer i Slovakien
  • SMS & MMS till Slovakien

Förhoppningsvis kommer du efter denna enkla jämförelse hitta en mobiloperatör som passar just dina behov för mobiltelefoni till Slovakien.

Billigast mobilsamtal till Slovakien

Ringa till Slovakien
  Billigast Dyrast
Mobilsamtal Hallon 1,95 kr/min Mybeat 2,48 kr/min
SMS Hallon, Fello och Halebop gratis Telia 1,50 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Slovakien medan Mybeat är dyrast. Hallon har ingen öppningsavgift och det kostar 1,95 kr/min för att ringa till mobiler och 0,35 kr/min till fast telefon i Slovakien.

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Slovakien hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Mobiltelefoni när du är i Slovakien

Åker du ofta till Slovakien? Glöm i så fall inte att jämföra priserna för respektive mobilabonnemang för samtal i och från Slovakien.

Observera också att Slovakien ingår i EU. Detta innebär förhoppningsvis att har samma priser som i Sverige för samtal, SMS/MMS och surf. Gällande surf kan det finnas begränsningar på mängden du kan använda under din vistelse utomlands.

Slovakien

Slovakiens grannländer