Letar du efter den billigaste operatören för att ringa till Italien? Vi presenterar här några av de billigaste abonnemangen som också har bra priser för utlandssamtal.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Jämföra priser till Italien

De svenska operatörerna tar olika typer av avgifter för sina tjänster gällande mobiltelefoni till Italien. Vi rekommenderar därför att du snabbt jämför följande delar för att få bästa överblicken:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Italien
  • Samtal till fastnät i Italien
  • Samtal till mobilnummer i Italien
  • SMS & MMS till Italien

Beroende på om du ringer mycket till fasta eller mobilnummer i Italien kan valet av operatör faktiskt påverka din faktura relativt mycket.

Billigast mobilsamtal till Italien

Ringa till Italien
  Billigast Dyrast
Mobilsamtal Hallon 1,95 kr/min Mybeat 2,48 kr/min
SMS Hallon, Fello och Halebop gratis Telia 1,50 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Italien medan Mybeat är dyrast. Hallon har ingen öppningsavgift och det kostar 1,95 kr/min för att ringa till mobiler och 0,35 kr/min till fast telefon i Italien.

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Italien hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Telefoni när du är i Italien

Italien är ett favoritland för många av oss svenskar att bege oss till under semestern. Reser du ofta till detta fantastiska land rekommenderar vi att du tittar på vilka priser som gäller för de olika mobilabonnemangen när du är i Italien.

Observera att Italien ingår i EU och då har du förhoppningsvis samma prislista som i Sverige för både samtal och användande av data. Just data kan det dock finnas vissa restriktioner på beroende på mobilabonnemang så glöm inte att kontrollera detta innan du tecknar ditt nya mobilabonnemang.