Ringer du ofta till Storbritannien? Vi presenterar här några av de absolut billigaste mobiloperatörerna som också har bra priser för mobilsamtal till Storbritannien och andra länder i Europa.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 100kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Jämföra mobilpriser till Storbritannien

Det är tyvärr inte bara telefonsamtal till Storbritannien som kan dyka upp på din mobilfaktura. Nedan har vi listat det vi anser vara viktigast att titta lite närmare på innan du byter mobilabonnemang:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Storbritannien
  • Samtal till fastnät i Storbritannien
  • Samtal till mobilnummer i Storbritannien
  • SMS & MMS till Storbritannien

Efter en snabb kontroll av dessa potentiella kostnader för telefoni till Storbritannien hoppas vi att du hittar ett riktigt billigt mobilabonnemang som passar dina behov.

Mobiltelefoni när du är i Storbritannien

Är Storbritannien ett land du regelbundet besöker? Då är du knappast ensam. Storbritannien är ett av de absolut populäraste länder för oss svenskar att besöka och de bor mängder av svenskar i landet, inte minst i London. Vi rekommenderar därför att titta på vilka priser som gäller för de olika mobilabonnemangen när du är på besök i Storbritannien.

Observera att Storbritannien för närvarande ingår i EU vilket innebär att de flesta mobilabonnemang har samma prislista i Storbritannien som i Sverige. Missa dock inte att kontrollera priserna för mobilsamtal den dag landet lämnar EU.

Ringa billigt till Storbritannien

Storbritanniens grannländer