Ringer du ofta till Storbritannien? Vi presenterar här några av de absolut billigaste mobiloperatörerna som också har bra priser för mobilsamtal till Storbritannien och andra länder i Europa.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Jämföra mobilpriser till Storbritannien

Det är tyvärr inte bara telefonsamtal till Storbritannien som kan dyka upp på din mobilfaktura. Nedan har vi listat det vi anser vara viktigast att titta lite närmare på innan du byter mobilabonnemang:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Storbritannien
  • Samtal till fastnät i Storbritannien
  • Samtal till mobilnummer i Storbritannien
  • SMS & MMS till Storbritannien

Efter en snabb kontroll av dessa potentiella kostnader för telefoni till Storbritannien hoppas vi att du hittar ett riktigt billigt mobilabonnemang som passar dina behov.

Billigast mobilsamtal till Storbritannien

Ringa till Storbritannien
Billigast Dyrast
Mobilsamtal Hallon 0,75 kr/min Telenor 9 kr/min
SMS Hallon, Fello och Halebop gratis Telenor 4,95 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Storbritannien medan Telenor är dyrast. Hallon har ingen öppningsavgift och det kostar 0,75 kr/min för att ringa till mobiler och 0,35 kr/min till fast telefon i Storbritannien.

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Storbritannien hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Mobiltelefoni när du är i Storbritannien

Är Storbritannien ett land du regelbundet besöker? Då är du knappast ensam. Storbritannien är ett av de absolut populäraste länder för oss svenskar att besöka och de bor mängder av svenskar i landet, inte minst i London. Vi rekommenderar därför att titta på vilka priser som gäller för de olika mobilabonnemangen när du är på besök i Storbritannien.

Storbritannien för närvarande ingår i ESS vilket innebär förmånliga priser.

Ringa billigt till Storbritannien

Storbritanniens grannländer