Priserna för mobilsamtal till Spanien kan vara värda att jämföra innan du väljer ditt abonnemang. Här jämför vi de billigaste alternativen för dig som ofta ringer till Spanien.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Att jämföra telefonipriser till Spanien

Det är tyvärr mer än bara telefonsamtal till Spanien som kan kosta dig pengar. Nedan har vi listat det vi anser vara viktigast att titta lite närmare på innan du väljer mobilabonnemang:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Spanien
  • Samtal till fastnät i Spanien
  • Samtal till mobilnummer i Spanien
  • SMS & MMS till Spanien

Förhoppningsvis kommer du efter denna jämförelse hitta en mobiloperatör som passar ditt användande gällande telefoni till Spanien och andra länder.

Billigast mobilsamtal till Spanien

Ringa till Spanien
  Billigast Dyrast
Mobilsamtal Hallon 1,45 kr/min Mybeat 2,98 kr/min
SMS Hallon, Fello och Halebop gratis Telia 1,50 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Spanien medan Mybeat är dyrast. Hallon har ingen öppningsavgift och det kostar 1,45 kr/min för att ringa till mobiler och 0,30 kr/min till fast telefon i Spanien.

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Spanien hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Mobiltelefoni när du är i Spanien

Reser du gärna till Spanien? Du är i så fall inte ensam. Landet är ett av de absolut mest populära semesterdestinationerna för oss svenskar och många har även ett hus eller en lägenhet i landet. Spenderar du mycket tid i Spanien ska du inte glömma att jämföra priserna för respektive mobilabonnemang för samtal i och från Spanien.

Eftersom Spanien ingår i EU har du antagligen samma prislista som i Sverige för SMS och samtal. Sedan 2017 har de flesta mobilabonnemangen även samma priser för användande av data i övriga EU-länder. Mängden data du kan använda i utlandet för samma pris som i Sverige kan dock vara värt att kontrollera.

Ring billigt till Spanien

Spaniens grannländer