Priserna för samtal till Serbien kan vara värda att jämföra. Alternativen nedan är några av de billigaste på marknaden för samtal till länderna på Balkan.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Att jämföra priser till Serbien

Det är inte bara telefonsamtalen till Serbien som kan kosta på. Nedan har vi listat det vi anser vara viktigt att titta lite närmare på innan du väljer mobilabonnemang:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Serbien
  • Samtal till fastnät i Serbien
  • Samtal till mobilnummer i Serbien
  • SMS & MMS till Serbien

Förhoppningsvis kommer du efter denna snabba jämförelse hitta en mobiloperatör som passar just dina behov för mobiltelefoni till Serbien.

Billigast mobilsamtal till Serbien

Ringa till Serbien
  Billigast Dyrast
Mobilsamtal Hallon 2,44 kr/min Telenor 9 kr/min
SMS Hallon, Fello och Halebop gratis Telenor 4,95 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Serbien medan Telenor är dyrast. Hallon har ingen öppningsavgift och det kostar 2,44 kr/min för att ringa till mobiler och 1,09 kr/min till fast telefon i Serbien.

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Serbien hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Mobiltelefoni när du är i Serbien

Är Serbien ett land du regelbundet besöker? Kanske har du släkt och vänner som bor där? Glöm i så fall inte att jämföra priserna för respektive mobilabonnemang för samtal i och från Serbien.