Priserna för samtal till Rumänien kan vara värda att jämföra innan du väljer abonnemang. Vi presenterar här några av de billigaste mobiloperatörerna som också har bra priser för samtal till Östeuropa.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Jämföra priser till Rumänien

Det är inte bara telefonsamtal till Rumänien som kan kosta pengar. Vi rekommenderar därför att du jämför följande för att få bästa överblicken av dina potentiella kostnader:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Rumänien
  • Samtal till fastnät i Rumänien
  • Samtal till mobilnummer i Rumänien
  • SMS & MMS till Rumänien

Förhoppningsvis kommer du efter denna snabba jämförelse hitta en operatör som passar just dina behov för telefoni till Rumänien.

Billigast mobilsamtal till Rumänien

Ringa till Rumänien
  Billigast Dyrast
Mobilsamtal Hallon 0,35 kr/min Mybeat 2,48 kr/min
SMS Hallon, Fello och Halebop gratis Telia 1,50 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Rumänien medan Mybeat är dyrast. Hallon har ingen öppningsavgift och det kostar 0,35 kr/min för att ringa till mobiler och 0,10 kr/min till fast telefon i Rumänien.

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Rumänien hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Mobiltelefoni när du är i Rumänien

Är Rumänien ett land du regelbundet besöker? Titta då gärna på vilka priser som gäller för de olika mobilabonnemangen när du är på plats i Rumänien.

Observera även att Rumänien ingår i EU/EES. På grund av detta har du förhoppningsvis samma prislista som i Sverige för alla dina samtal och SMS. För surf, eller så kallad roaming, kan det dock finnas vissa begränsningar.

Ringa till Rumänien

Rumäniens grannländer