Priserna för samtal och SMS till Bulgarien kan vara värda att jämföra. Vi presenterar här några av de billigaste mobiloperatörernas abonnemang som också har bra priser för utlandssamtal.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Jämföra priser till Bulgarien

Prislistorna för samtal, SMS etc till utlandet kan ibland vara en aning förvirrande. Nedan har vi listat det vi anser viktigt att titta lite närmare på innan du väljer ett mobilabonnemang:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Bulgarien
  • Samtal till fastnät i Bulgarien
  • Samtal till mobilnummer i Bulgarien
  • SMS & MMS till Bulgarien

Förhoppningsvis kommer du efter att du genomfört denna jämförelse hitta en operatör som passar dina behov för telefoni till Bulgarien.

Billigast mobilsamtal till Bulgarien

Ringa till Bulgarien
  Billigast Dyrast
Mobilsamtal Hallon 0,76 kr/min Mybeat 2,48 kr/min
SMS Hallon, Fello och Halebop gratis Telia 1,50 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Bulgarien medan Mybeat är dyrast. Hallon har ingen öppningsavgift och det kostar 0,76 kr/min för att ringa till mobiler och 0,35 kr/min till fast telefon i Bulgarien .

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Bulgarien hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Telefoni när du är i Bulgarien

Åker du ofta till Bulgarien? Glöm i så fall inte att jämföra priserna för respektive mobilabonnemang för samtal i och från Bulgarien. Observera också att Bulgarien ingår i EU/EES och då har du förhoppningsvis samma prislista som i Sverige.

Bulgarien

Grannländer till Bulgarien