Priserna för samtal och SMS till Kroatien kan vara värda att jämföra innan du väljer mobilabonnemang. Alternativen nedan är några av de billigaste på marknaden för utlandssamtal.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Jämföra priser till Kroatien

Våra svenska mobiloperatörer tar typsikt sett olika former av avgifter för sina telefonitjänster till Kroatien och andra länder. Nedan har vi listat det som vi anser vara lite extra viktigt att titta närmare på:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Kroatien
  • Samtal till fastnät i Kroatien
  • Samtal till mobilnummer i Kroatien
  • SMS & MMS till Kroatien

En snabbare jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Kroatien hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för dina telefonibehov.

Billigast mobilsamtal till Kroatien

Ringa till Kroatien
  Billigast Dyrast
Mobilsamtal Hallon 0,95 kr/min Mybeat 2,48 kr/min
SMS Hallon, Fello och Halebop gratis Telia 1,50 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Kroatien medan Mybeat är dyrast. Hallon har ingen öppningsavgift och det kostar 0,95 kr/min för att ringa till mobiler och 0,09 kr/min till fast telefon i Kroatien.

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Kroatien hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Telefoni när du är i Kroatien

Kroatien, med sin vackra kust, är ett land många svenskar regelbundet besöker. Dels för semester men även för att besöka vänner och familj. Om du ofta besöker Kroatien ska du inte glömma att jämföra priserna för respektive mobilabonnemang för samtal i och från landet.

Observera att Kroatien är ett EU-land och då har du förhoppningsvis samma prislista som i Sverige gällande både samtal och användande av data. Exakt hur mycket data du kan använda i andra EU-länder kan vara värt att kontrollera.