Letar du efter den billigaste operatören för att ringa till Montenegro? Alternativen nedan är några av de billigaste på marknaden för samtal till länderna på Balkan.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Jämföra priser till Montenegro

Mobiloperatörer tar olika typer av avgifter för sina tjänster gällande telefoni till Montenegro. Glöm därför inte att jämföra följande kostnader/avgifter:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Montenegro
  • Samtal till fastnät i Montenegro
  • Samtal till mobilnummer i Montenegro
  • SMS & MMS till Montenegro

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till andra länder hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet.

Billigast mobilsamtal till Montenegro

Ringa till Montenegro
  Billigast Dyrast
Mobilsamtal Hallon 2,59 kr/min Telenor 9 kr/min
SMS Hallon, Fello och Halebop gratis Teleneor 4,95 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Montenegro medan Telenor är dyrast. Hallon har ingen öppningsavgift och det kostar 2,59 kr/min för att ringa till mobiler och 0,95 kr/min till fast telefon i Montenegro.

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Montenegro hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Telefoni när du är i Montenegro

Är Montenegro ett land som du regelbundet besöker? Glöm i så fall inte att jämföra priserna för respektive mobilabonnemang för samtal i och från Montenegro när du är där.