Letar du efter den billigaste operatören för att ringa till Litauen? Vi presenterar här några av de billigaste mobiloperatörerna som också har bra priser för utlandssamtal och SMS.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Jämföra priser till Litauen

Våra svenska mobiloperatörer tar olika avgifter för sina tjänster gällande mobiltelefoni till Litauen och övriga länder. Nedan har vi listat det faktorer vi anser vara viktigt att titta lite närmare på:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Litauen
  • Samtal till fastnät i Litauen
  • Samtal till mobilnummer i Litauen
  • SMS & MMS till Litauen

Efter en kontroll av dessa kostnader/avgifter för telefoni till Litauen hoppas vi att du hittar ett mobilabonnemang som passar just dina behov.

Billigast mobilsamtal till Litauen

Ringa till Litauen
  Billigast Dyrast
Mobilsamtal Hallon 1,95 kr/min Mybeat 2,48 kr/min
SMS Hallon, Fello och Halebop gratis Telia 1,50 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Litauen medan Mybeat är dyrast. Hallon har ingen öppningsavgift och det kostar 1,95 kr/min för att ringa till mobiler och 0,35 kr/min till fast telefon i Litauen.

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Litauen hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Telefoni när du är på besök i Litauen

Åker du ofta över Östersjön till Litauen? Glöm i så fall inte att jämföra priserna för respektive mobilabonnemang för samtal i och från landet när du är där på besök.

Observera att Litauen (och övriga Baltikum) ingår i EU och då har du förhoppningsvis samma prislista som i Sverige för samtal, SMS och användande av data.

Litauen

Litauens grannländer