Här på Ringabilligt.se presenterar vi de operatörer som erbjuder de billigaste mobilabonnemangen på den svenska marknaden. Nu har vi valt att lägga till operatören MyBeat.

MyBeat är en virtuell mobiloperatör som lanserades som ett lågprisalternativ under 2016. Sakta men säkert har de förbättrat sitt erbjudande och nu anser vi att de är tillräckligt bra för att få en plats här bland de billigaste mobilabonnemangen.

De delar i MyBeats erbjudande vi gillar är bland annat:

  • Fria samtal och SMS på samtliga mobilabonnemang
  • Ingen bindningstid
  • Att de använder sig av Telias nät
  • Deras familjerabatt
  • Konkurrenskraftiga priser
  • Telefonsupport till sina kunder

Just telefonsupport i kombination med Telias nät gör att vi tror att de har en möjlighet att konkurrera med operatörer som exempelvis hallon. Bor du i Norrland kommer du antagligen inte nöja dig med ett annat nät än Telias. Och många värdesätter fortfarande en operatör som erbjuder en telefonsupport.

MyBeats företagsabonnemang

Utöver att erbjuda konsumentabonnemang erbjuder nu MyBeat även företagsabonnemang. Priserna är väldigt bra om du jämför med de större aktörerna. De erbjuder även en mobil växel till de företag som har lite mer avancerade behov.

Just företagsmarknaden tror vi att de kommer finnas stora möjligheter för mindre aktörer att slå sig in på. Det är fortfarande väldigt stora skillnader på priser för företag och konsumenter och varför det är på det viset är svårt att förstå.

Klicka här för att se samtliga av MyBeats mobilabonnemang.