MyBeat mobilabonnemang

MyBeat är en relativt ny operatör som erbjuder riktigt bra priser på sina mobilabonnemang. Nedan presenteras några av MyBeats mest populära mobilabonnemang.

Mobilabonnemang

50 kr/mån (i 1 mån)
 • MyBeat mobilabonnemang liten
 • Ord. pris 100 kr/mån
 • Fria samtal & SMS
 • 2 GB surf
 • Ingen bindningstid

Mobilabonnemang

80 kr/mån (i 1 mån)
 • MyBeat mobilabonnemang liten
 • Ord. pris 160 kr/mån
 • Fria samtal & SMS
 • 6 GB surf
 • Ingen bindningstid

Mobilabonnemang

125 kr/mån (i 1 mån)
 • MyBeat mobilabonnemang liten
 • Ord. pris 250 kr/mån
 • Fria samtal & SMS
 • 15 GB surf
 • Ingen bindningstid

Företagsabonnemang

450 kr
 • MyBeat mobilabonnemang liten
 • Ord. pris 450 kr/mån
 • Fria samtal & SMS
 • 30 GB surf
 • Ingen bindningstid

Om MyBeat

Mybeat är en så kallad virtuell mobiloperatör. Det vill säga att de köper sin kapacitet från andra mobiloperatörers nät. När MyBeat lanserades under 2016 använde de sig initialt av Telenors nät. Idag har det dock gått över till använda sig av Telias nät.

Under deras första år på marknaden har deras erbjudande sakta men säkert blivit bättre. Numera erbjuder de fria samtal och SMS på samtliga mobilabonnemang mot konsumenter. Det har också tagit bort bindningstiden. De skiljer sig även en del mot några av de övriga lågprisoperatörerna genom att erbjuda telefonsupport till sina kunder.

Kombination av pris, nät och support gör att MyBeat faktiskt kan konkurrera med flera av de mer välkända mobiloperatörerna. Deras marknadsandel är dock fortfarande låg men kan de fortsätta att utveckla sitt erbjudande finns det nog goda chanser att de kommer växa i framtiden.

MyBeat företagsabonnemang

Utöver mobilabonnemang riktat mot konsumenter har nu Mybeat även lanserat företagsabonnemang. För att vara företagsabonnemang är priserna riktigt konkurrenskraftiga. MyBeat erbjuder även mobilväxel till sina företagskunder vilket exempelvis inte hallon gör i dagsläget.

Utöver bra priser och mobilväxel erbjuder MyBeat även andra bra tjänster till sina företagskunder. Exempelvis kan du som företagare samla alla företagets abonnemang på en inloggning. Detta medför att du får en bra översikt över företagets samtliga mobilabonnemang, fakturor och eventuella tilläggstjänster.

MyBeats kundservice

En av MyBeats främsta styrkor (enligt oss) är att de erbjuder telefonsupport till alla sina kunder. Många av lågprisoperatörerna erbjuder enbart support via e-post eller chat som ett sätt att spara pengar. Är du kund hos MyBeat kan du dock ringa dem och få hjälp. Deras telefonsupport är öppen måndag till fredag 09:00 till 17:00. Även om inte alla tycker att telefonsupport är nödvändigt är det fortfarande många som tycker det är skönt att ha möjligheten att prata med en person om de får problem. Så satsningen på telefonsupport tror vi är helt rätt från MyBeats sida.

Övrig kundservice innefattar mailsupport och svar på diverse vanliga frågor som publicerats på deras hemsida. Som kund kan du även ändra på diverse tilläggstjänster och administrera ditt mobilabonnemang från “Min sida”.

Omdömen och recensioner av MyBeat

Mybeat har i regel väldigt goda omdömen och recensioner från sina kunder. Vi har här valt att presentera ett fåtal omdömen av MyBeat. Funderar du på att byta mobiloperatör rekommenderar vi alltid att läsa omdömen och recensioner. Gällande MyBeat finns det mycket information som kan vara värdefull på TrustPilot. Har du möjlighet kan det även vara värt att kolla med vänner och bekanta om de haft någon erfarenhet av MyBeat.

En fantastiskt trevlig kundtjänst. De svarar alltid snabbt och löser alltid de få problem jag haft med mitt mobilabonnemang.
Hans, TrustPilot

Riktigt bra kundservice, snabb respons via mail och bra priser. Använt denna operatör i över ett år och är väldigt nöjd. Bor utanför Göteborg men reser mycket i jobbet och har hittills inte haft några som helst problem med täckningen. Jag har sparat mycket pengar på att inte behöva ha att göra med de andra jättarna.

Robert, TrustPilot
Har haft MyBeat ett halvår nu. Funkat utomlands utan problem. Mängden av abonnemang är dock svåröverskådlig och det kostar att byta abonnemang så kolla dina behov innan du bestämmer dig.
Jennifer, TrustPilot

Vanliga frågor om MyBeat

Hur fungerar MyBeats familjerabatt?

MyBeat har en mycket förmånlig familjerabatt. Om du samlar minst 3 av familjens mobilabonnemang hos MyBeat får du 10% rabatt på redan billiga mobilabonnemang. Rabatten är dock begränsad till ett års tid.

Vilket nät använder MyBeat?

MyBeat använder sig utav Telias nät. I storstäderna är det relativt liten skillnad på de olika operatörernas nät. Men kommer du ut på landsbygden eller om du bor i norrland är det nog få som hävdar att Telias nät inte är det som erbjuder bästa täckningen.

Har Mybeat en app?

I dagsläget erbjuder MyBeat inte en app. Som kund får du istället en inloggning till “Min sida”. Därifrån kan du sedan administrera ditt mobilabonnemang. Köper du ett mobilabonnemang åt ditt barn kan du exempelvis spärra utlandssamtal från “Min sida”.

Kan jag behålla mitt befintliga nummer hos MyBeat?

Ja. När du tecknar ett nytt mobilabonnemang hos MyBeat kan du ange om du vill flytta med ditt befintliga nummer. En nummerflytt tar normalt 4-6 dagar.