MyBeat mobilabonnemang

MyBeat är en operatör som erbjuder riktigt bra priser på sina mobilabonnemang. Nedan presenteras några av MyBeats mest populära mobilabonnemang.  Andra bra alternativ till MyBeat är operatören Hallon eller lågprisoperatören Fello som använder Telias nät.

Mobilabonnemang

119 kr/mån
 • Fria samtal & SMS
 • 2 GB surf
 • Ingen bindningstid

Mobilabonnemang

149 kr/mån
 • Fria samtal & SMS
 • 6 GB surf
 • Ingen bindningstid

Mobilabonnemang

229 kr/mån
 • Fria samtal & SMS
 • 15 GB surf
 • Ingen bindningstid

Mobilabonnemang

269 kr/mån
 • Fria samtal & SMS
 • 25 GB surf
 • Ingen bindningstid

Mobilabonnemang

379kr/mån
 • Fria samtal & SMS
 • 100 GB surf
 • Ingen bindningstid

Om MyBeat

Mybeat är en så kallad virtuell mobiloperatör. Det vill säga att de köper sin kapacitet från andra mobiloperatörers nät. När MyBeat lanserades under 2016 använde de sig initialt av Telias nät. Idag har det dock gått över till använda sig av Telenors nät. 2023 gick MyBeat och Karma Mobil ihop och bildade en mobiloperatör under namnet MyBeat.

Under deras första år på marknaden har deras erbjudande sakta men säkert blivit bättre. Numera erbjuder de fria samtal och SMS på samtliga mobilabonnemang mot konsumenter. Det har också tagit bort bindningstiden. De skiljer sig även en del mot några av de övriga lågprisoperatörerna genom att erbjuda telefonsupport till sina kunder.

Det som gör MyBeat unikt är att de erbjuder två typer av abonnemang – abonnemang för dig under 55 år och abonnemang för dig över 55 år. Seniorabonnemangen är prisvärda och finns i en riktigt liten variant och ett par större alternativ.

Kombination av pris, nät och support gör att MyBeat faktiskt kan konkurrera med flera av de mer välkända mobiloperatörerna. Deras marknadsandel är dock fortfarande låg men kan de fortsätta att utveckla sitt erbjudande finns det nog goda chanser att de kommer växa ännu mer i framtiden.

MyBeats kundservice

En av MyBeats främsta styrkor, enligt oss på Ringabilligt.se, är att de erbjuder telefonsupport till alla sina kunder. Många av lågprisoperatörerna erbjuder enbart support via e-post eller chat som ett sätt att spara pengar. Är du kund hos MyBeat kan du dock ringa dem och få hjälp. Deras telefonsupport är öppen måndag till torsdag 09:00 till 17:00. Även om inte alla tycker att telefonsupport är nödvändigt är det fortfarande många som tycker det är skönt att ha möjligheten att prata med en person om de får problem. Så satsningen på telefonsupport tror vi är helt rätt från MyBeats sida.

Övrig kundservice innefattar mailsupport, chatt och svar på diverse vanliga frågor som publicerats på deras hemsida. Som kund kan du även ändra på diverse tilläggstjänster och administrera ditt mobilabonnemang från “Min sida”.

Omdömen och recensioner av MyBeat

Mybeat har i regel väldigt goda omdömen och recensioner från sina kunder. Vi har här valt att presentera ett fåtal omdömen av MyBeat. Funderar du på att byta mobiloperatör rekommenderar vi alltid att läsa omdömen och recensioner. Gällande MyBeat finns det mycket information som kan vara värdefull på TrustPilot. Har du möjlighet kan det även vara värt att kolla med vänner och bekanta om de haft någon erfarenhet av MyBeat.

En fantastiskt trevlig kundtjänst. De svarar alltid snabbt och löser alltid de få problem jag haft med mitt mobilabonnemang.
Hans, TrustPilot

Riktigt bra kundservice, snabb respons via mail och bra priser. Använt denna operatör i över ett år och är väldigt nöjd. Bor utanför Göteborg men reser mycket i jobbet och har hittills inte haft några som helst problem med täckningen. Jag har sparat mycket pengar på att inte behöva ha att göra med de andra jättarna.

Robert, TrustPilot
Har haft MyBeat ett halvår nu. Funkat utomlands utan problem. Mängden av abonnemang är dock svåröverskådlig och det kostar att byta abonnemang så kolla dina behov innan du bestämmer dig.
Jennifer, TrustPilot

Vanliga frågor om MyBeat

Hur fungerar MyBeats seniorrabatt?

MyBeat har två typer av abonnemang: abonnemang för personer under 55 år och abonnemang för personer över 55 år. Deras abonnemang för personer över 55 år är alltså seniorabonnemang med seniorrabatt. De finns med flera olika surfstorlekar, från ett par GB upp till större surfmängder.

Vilket nät använder MyBeat?

MyBeat använder sig utav Telenors nät. I storstäderna är det relativt liten skillnad på de olika operatörernas nät.

Har MyBeat en app?

Ja, MyBeat har en app ”My Beat” där man kan administrera sitt abonnemang och se aktuella erbjudanden. I appen kan man även ansöka om. teknikhjälp.

Kan jag behålla mitt befintliga nummer hos MyBeat?

Ja. När du tecknar ett nytt mobilabonnemang hos MyBeat kan du ange om du vill flytta med ditt befintliga nummer. En nummerflytt tar normalt 4-6 dagar.

Vad händer med MyBeat och Karma Mobil?

MyBeat och Karma Mobil har gått ihop och finns nu under varumärket MyBeat. Alla Karma Mobils kunder har flyttats över till MyBeat.