Comviq har ett förflutet som en prispressare på den svenska mobilabonnemangsmarknaden. Initialt var det dock deras kontantkort som var revolutionerande och det är för dessa kontantkort de nu lanserar en ny funktion.

Den nya funktionen Comviq lanserar kallar det för “Autotanka”. Vad det innebär är att ditt kontantkort fylls på med en förvald prisplan vid samma datum varje månad. Den surf som eventuellt finns kvar på kontantkortet följer med till nästa tankning.

Comviq är kontantkortets urmoder i Sverige. Det är 23 år sedan vi lanserade det första kontantkortet på svenska marknaden och det är fortfarande en viktig del av vår affär då det ligger våra kunder väldigt varmt om hjärtat. Att inleda det nya decenniet med att modernisera kontantkortet och anpassa det till kundernas nutida behov av enkelhet och snabbhet känns därför väldigt roligt, säger Oscar Karlsson, affärsområdeschef för Comviq.

Skillnaden mellan kontantkort och mobilabonnemang

Att automatiskt fylla på sitt kontantkort kan säkert uppskattas av flera kunder. Skillnaden mellan kontantkort och många av de billigaste mobilabonnemangen blir dock allt mer svår att urskilja. Med “Autotanka” blir Comviqs kontantkort väldigt likt exempelvis hallons mobilabonnemang där abonnemangets kostnads dras automatiskt på kundens betalkort.

Oavsett om du kallar det för kontantkort eller mobilabonnemang är det en form av förbetalning vilket gör det enklare att bli kund även om du har en betalningsanmärkning.