Den nya mobiloperatören Chilimobils strategi är ”mest surf för pengarna”. Och nu fortsätter de att leverera på den strategin genom att lansera ett helt nytt mobilabonnemang med massa surf till ett riktigt bra pris.

Det nya mobilabonnemanget från Chilimobil innehåller hela 100 GB surf för bara 279 kr/mån. Sedan tidigare har Chilimobil ett abonnemang med fri surf för 349 kr/mån. Tanken med det nya abonnemanget är nå de kunder som behöver mycket surf men som ändå tycker att obegränsad surf är onödigt mycket.

Prismässigt ligger de väldigt bra till och kommer säkert sätta lite press på operatörer som exempelvis hallon och Vimla. Chilimobil har förvisso inte funktionen “spara surf” i dagsläget men prismässigt ligger de nu faktiskt bäst till när det gäller abonnemang med mycket surf. 

Chili Kompisar

Utöver strategin ”mest surf för pengarna” jobbar Chilimobil med ett “värvningsprogram” som de har valt att kalla “Chili Kompisar”. Tanken är att du som befintlig kund ska kunna få en rabatt om du värvar nya kunder till Chilimobil. Flera andra mobiloperatörer har liknande program och incitament. Exempelvis har vi tidigare skrivit om Vimlas tipsrabatt. Chilimobil har mer eller mindre kopierat Vimla här och erbjuder 10 kr rabatt/mån för varje kompis du värvar. Kanske inte så originellt men ändå ett potentiellt väldigt bra erbjudande.