Vimla, som fortfarande är en relativt ny mobiloperatör, har gång på gång lanserat nyskapande funktioner och tjänster. En funktion som funnits länge hos Vimla är deras tipsrabatt och den kan verkligen vara en guldgruva för rätt person.

Vimlas tipsrabatt är ett sätt för Vimla att skaffa nya abonnenter med hjälp av sina befintliga kunder. För att ge incitament erbjuder de därför en rabatt till båda parter. Är du redan kund har du möjligheten att bjuda in dina vänner till Vimla. Tecknar de sedan ett nytt mobilabonnemang får både du och din vän 10 kr/mån i rabatt på era månadskostnader. Det riktigt fina är att du som kund hos Vimla inte är begränsad i antalet vänner du kan bjuda in. Så i teorin kan du komma ner i en månadskostnad på 0 kr/mån om du lyckat värva tillräckligt många vänner.

Så tipsar du din vänner och bekanta

Om du har ett Vimla mobilabonnemang har du också tillgång till “Mitt Vimla”. Loggar du in där börjar du med att navigera till din egen tipssida. Därifrån kan du enkelt dela din egna tipslänk via Facebook eller mail. Du kan även kopiera länken så att du exempelvis kan skicka den som ett SMS till en kompis.

Vimla tipsrabatt

Det här är, enligt oss, en riktigt smart och bra funktion som Vimla tillhandahåller. Genom sina nöjda kunder skapar de ambassadörer som i sin tur får en belöning i form av ett billigare mobilabonnemang.

Regler kring Vimlas värvningsprogram

När det gäller tipsrabatten finns det ett par regler som behöver uppfyllas för att du ska kunna ta del av den.

  • Din vän behöver använda tipslänken när hen tecknar sitt mobilabonnemang. Det räcker med andra ord inte med att muntligen tipsa om Vimla.
  • Om Vimla av någon anledning inte kan ta betalt av din vän kommer abonnemanget spärras och du som tipsare förlorar då din rabatt.
  • Om din vän skulle säga upp sitt abonnemang hos Vimla mister du din rabatt. Du får med andra ord bara din rabatt så länge som din vän är kund hos Vimla.