Ringer du ofta till Turkiet från din mobil? Här jämför vi alternativen för dig som vill ringa riktigt billigt till Turkiet från din mobiltelefon.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Att jämföra priser till Turkiet

Det är inte bara samtalsminuter till Turkiet som kostar pengar när du kontaktar vänner, familj etc. Glöm därför inte att jämföra följande eventuella kostnader/avgifter:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Turkiet
  • Samtal till fastnät i Turkiet
  • Samtal till mobilnummer i Turkiet
  • SMS & MMS till Turkiet

Efter en kontroll av dessa kostnader/avgifter för telefoni till Turkiet hoppas vi att du hittar ett mobilabonnemang som passar ditt mobilanvändande.

Billigast mobilsamtal till Turkiet

Ringa till Turkiet
  Billigast Dyrast
Mobilsamtal Hallon 1,15 kr/min Telenor 19 kr/min
SMS Hallon, Fello och Halebop gratis Telenor 6,95 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Turkiet medan Telenor är dyrast. Hallon har ingen öppningsavgift och det kostar 1,15 kr/min för att ringa till mobiler och 0,24 kr/min till fast telefon i Turkiet.

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Turkiet hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Mobiltelefoni när du är i Turkiet

Reser du gärna till Turkiet på semester eller för att hälsa på släkt och vänner? Glöm i så fall inte att jämföra priserna för respektive mobilabonnemang för samtal i och från Turkiet när du är där.