Priserna för samtal och SMS till Grekland kan vara värda att jämföra innan du väljer ett mobilabonnemang. Alternativen nedan är några av de billigaste på marknaden för samtal till utlandet.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Jämföra priser för telefoni till Grekland

Prislistorna för samtal, SMS etc till Grekland och andra länder kan ibland vara aningen förvirrande. Glöm därför inte att jämföra följande kostnader/avgifter:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Grekland
  • Samtal till fastnät i Grekland
  • Samtal till mobilnummer i Grekland
  • SMS & MMS till Grekland

Beroende på om du ringer mycket till fasta eller mobilnummer i Grekland kan valet av operatör påverka dina totala kostnader relativt mycket.

Billigast mobilsamtal till Grekland

Ringa till Grekland
  Billigast Dyrast
Mobilsamtal Hallon 1,95 kr/min Mybeat 2,48 kr/min
SMS Hallon, Fello och Halebop gratis Telia 1,50 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Grekland medan Mybeat är dyrast. Hallon har ingen öppningsavgift och det kostar 1,95 kr/min för att ringa till mobiler och 0,35 kr/min till fast telefon i Grekland .

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Grekland hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Telefoni när du är i Grekland

Är du en av många svenskar som gärna besöker den grekiska övärlden under semestern? Glöm i så fall inte att jämföra priserna för respektive mobilabonnemang för samtal i och från Grekland.

Observera att Grekland ingår i EU/EES och då gäller initiativet ”Roam like at home” för de flesta mobilabonnemangen. Detta innebär att kostnader för mobiltelefoni är desamma i Grekland som i Sverige.

Ring billigt till Grekland

Grannländer till Grekland