Vi fokuserar på lågprisoperatörerna på den svenska marknaden och två av de populäraste alternativen är hallon och Vimla. Just dessa operatörer har just nu riktigt starka kampanjer för att locka till sig nya kunder.

I stort sett alla mobiloperatörer försöker hitta nya kreativa sätt att locka till sig nya kunder. Det både hallon och Vimla använder sig av just nu är att locka med extra surf.

Hallons erbjudande

Hallon har alltid legat bra till i pris och inte sällan får man ett lite extra bra pris under de första månaderna som kund. Just nu erbjuder de dessutom 25 GB extra data till majoriteten av sina mobilabonnemang. Dessa 25 GB är en “engångspott” som du kan spara om du inte använder upp den data som ingår i själva abonnemanget. Ett perfekt erbjudande till dig som vet med dig att du använder mycket data i ditt mobilanvändande.

Läs mer om hallons erbjudande

Vimlas erbjudande

Vimla vill inte vara sämre och passar även de på att erbjuda extra data i samband med att de fyller 5 år som mobiloperatör. Utöver att erbjuda halva priset i 5 månader erbjuder de även hela 55 GB extra data. En riktigt vasst erbjudande som är svårt att matcha från någon av de andra operatörerna idag.

Läs mer om Vimlas erbjudande

Att tänka på

Dessa typer av kampanjer riktar sig främst mot nya kunder. Är du redan kund hos hallon eller Vimla kan detta självfallet kännas lite bittert. Vi har dock skrivit tidigare om att det kan finnas pengar att spara på att vara otrogen mot sin mobiloperatör. Det är ju faktiskt inget som hindrar dig från att byta från hallon till Vimla eller vice versa och ta del av erbjudandet. Att flytta med sig ditt befintliga nummer är numera okomplicerat och inte en process som bör hindra dig.

Glöm dock inte att kontrollera om du har en stor mängd sparad surf på ditt befintliga abonnemang innan du gör ett eventuellt byte. Den sparade surfen går förlorad vid ett byte och är inte något du får tillbaka om du i framtiden beslutar dig för att byta tillbaka.

Surfa lugnt!