Normalt sett är det lite lugnare med kampanjer från mobiloperatörer under sommaren. Denna sommar är dock långt ifrån normal för de flesta av oss. Istället för utlandssemestrar och diverse aktiviteter stannar de flesta hemma. Så varför inte köra en kampanj på mobilabonnemang?

Hallon är tveklöst ett av billigaste alternativen när det gäller mobilabonnemang. Deras ordinarie pris är svårslaget men de tvekar inte att rabattera priset för att attrahera nya kunder. Idag startar de sin sommarkampanj där de erbjuder 75% rabatt vid nytecknande på alla konsumentabonnemang. Ett bra erbjudande som tyvärr inte gäller för deras företagsabonnemang. Som tur är kör Telness en kampanj på just företagsabonnemang.

Telness sommarkampanj

Till skillnad från hallon erbjuder Telness idag enbart mobilabonnemang till företag. De ligger bra till i pris, speciellt om du jämför dem med de större mobiloperatörerna som Telia och Telenor. Normalt sett har Telness inga större kampanjer men just nu erbjuder de 100 kr rabatt per abonnemang de första 3 månaderna. Ett helt ok erbjudande för dig som letar efter ett nytt företagsabonnemang.