Hallon har sedan de lanserades alltid legat väldigt bra till när det gäller pris. Idag har uppdaterat flera av sina abonnemang som gör att dom verkligen tar täten bland de operatörer vi ibland kallar “lågprisoperatörer”.

Uppdateringen gäller mängden data (eller surf) på samtliga barnabonnemang och studentabonnemang. Hallon erbjuder, från och med idag, dubbelt så mycket data på dessa mobilabonnemang som de har på sina vanliga konsumentabonnemang. Detta till samma pris!

Detta innebär också att de höjer sitt “värstingabonnemang” från 100 GB till 200 GB. Ordinarie pris för detta abonnemang är 349 kr/mån men är du ny kund kommer de nästan alltid ha någon form av erbjudande för de första månaderna. Jämför man pris/GB data ligger hallon nu helt klart bäst till. Så det blir intressant att se hur operatörer som Vimla och Penny kommer svara på detta.

Färre seniorabonnemang

Hallon har även uppdaterat sin seniorabonnemang. Från att tidigare erbjuda fem olika alternativ erbjuder de numera bara tre. De seniorabonnemang med mest data har tagits bort och ett mindre abonnemang med bara 3 GB har lanserats idag. Detta kostar bara 89 kr/mån vilket gör det till hallons billigaste abonnemang.

Till hallons mobilabonnemang