Alla mobilabonnemang vi presenterar här på Ringabilligt.se är riktigt prisvärda. Vissa av mobiloperatörerna gillar även att “spetsa” sina erbjudande för att locka till sig nya kunder. Just nu har hallon ett riktigt bra erbjudande som vi vill tipsa om.

Söndag 26 maj infaller Mors dag. Detta “firar” hallon med att ge hela 75% rabatt på alla nytecknade mobilabonnemang. Observera att rabatten är ett lockpris för att efter 4 månader ändras till hallons ordinarie prislista. Men även de ordinarie priserna hos hallon är riktigt bra så funderar du på att byta mobilabonnemang kan detta vara ett ypperligt tillfälle. Eller vad sägs om följande:

  • 8 GB surf
  • Fria samtal & SMS
  • Spara oanvänd surf
  • 37 kr/mån i 4 månader

För detta abonnemang blir priset efter de 4 månaderna 149 kr/mån. Fortfarande ett riktigt bra pris. Och är du inte nöjd kan du alltid avsluta ditt abonnemang hos hallon direkt då de inte har varken bindningstid eller uppsägningstid.

Det finstilta

Kampanjen, som hallon har valt att kalla “hallon älskar päron”, gäller för alla hallons mobilabonnemang. Dock gäller det enbart för nytecknade abonnemang. Rabatten ges med andra ord inte till befintliga kunder. Erbjudande är också tidsbegränsat fram till 26 maj 23:59.