Chilimobil har nyligen lanserat i Sverige och vi har nu valt att presentera dem här på Ringabilligt.se. De har inte de billigaste mobilabonnemanget men behöver du mycket surf är de definitivt prisvärda.

Chilimobil lanserade ursprungligen i Norge men har nu under våren lanserat på den svenska marknaden. Som de flesta andra moderna mobiloperatörer har de skippat bindningstider och alla mobilabonnemang innehåller fria samtal och SMS. Det som särskiljer Chilimobil en aning är att de direkt lanserat ett mobilabonnemang med fri surf. Kostnaden för det abonnemanget är 399 kr/månad vilket helt klart är bra. 

Marknaden för konsumenter som efterfrågar fri surf kommer antagligen bara blir större i framtiden så här har säker Chilimobil en möjlighet. Utöver mobilabonnemang till konsumenter erbjuder de även företagsabonnemang.

Chilimobils samarbete med NENT Group

Nyligen lanserade även Chilimobil ett samarbete med NENT Group. Samarbete innebär att Chilimobils kunder får tillgång till innehåll från Viaplay. Denna form av “bundling” av tjänster har vi sett en del framgångsrika exempel på tidigare. Och det gör också Chilimobils erbjudande en aning annorlunda vilket säkerligen är nödvändigt för en ny aktör på den svenska marknaden.

Viaplay blir en viktig del i Chilimobils paketering och erbjudande. Vi kombinerar Sveriges mest prisvärda mobilabonnemang med Viaplays innehåll av originalproduktioner, film, serier, barnens favoriter och direktsänd sport. Viaplays paket är tillgängliga för våra kunder som en tilläggstjänst, och de kan enkelt sköta båda abonnemangen via sitt konto hos oss, säger Hans Carlsson, som är en av grundarna till Chilimobil. 

Är du intresserad av Chilimobil kan du läsa mer här.