Telness är fortfarande en relativt ny operatör på den svenska mobilmarknaden men det hindrar dem inte från att få publicitet. Deras senaste grepp är ett samarbete med Björn Ranelid.

Telness erbjuder idag mobilabonnemang för företag och utöver själva mobilabonnemangen erbjuder de även en växellösning. Det är just denna växellösning som de nu har påbörjat ett samarbete med Björn Ranelid. Samarbetet med Björn Ranelid grundar sig på ambitionen att bota tristessen i telefonkön med en poetiskt röst. Så om ditt företag använder sig av Telness växel kan ni möta era kunder med Björn Ranelids röst.

Framtiden för Telness

Vi gillar att Telness utmanar marknaden för företagsabonnemang. Om detta samarbete blir en succé tvekar vi dock till men deras resonemang lyder som följer:

”Vi har inte så mycket flashiga funktioner i växeln då våra kunder inte behöver detta. Istället vill ge kunderna det där lilla extra och personliga i allt vi gör, därför kändes det självklart att tillfråga Björn om han ville vara rösten i Telness Växel”, säger Martina Klingvall, VD och grundare på Telness.

Telness meddelar även att de har flera nya funktioner till deras växellösning på gång. Men även om ditt företag inte har ett behov av en växellösning kan Telness vara ett bra alternativ då deras priser på företagsabonnemang är väldigt konkurrenskraftiga.