Hallons mobilabonnemang ligger alltid lågt i pris och de har blivit en av de mest populära mobiloperatörerna i Sverige. Utöver deras låga priser jobbar det även aggressivt med erbjudande för att locka till sig nya kunder.

Hallons senaste kampanj kallar de för “Billiga veckan”. Kampanjen, som gäller till 2 februari, ger 80% rabatt på samtliga röstabonnemang i 3 månader. Efter de 3 månaderna gäller ordinarie pris för respektive mobilabonnemang. Som vanligt är det “lockpriser” under en begränsad period men rabatten är riktigt bra och de ordinarie priserna hos hallon hör till de billigaste på marknaden.

Villkor för kampanjen

Nedan är villkoren för kampanjen med exemplet kring tecknande av ett mobilabonnemang med 4 GB data:

Priset 19 kr/mån gäller under tre månader vid nyteckning av privatabonnemang 4 GB, därefter 99 kr/mån. I mobilabonnemang 4 GB ingår 4 GB data/mån, därefter kan mer data köpas vid behov för tillkommande kostnad enligt ordinarie prislista. Du kan spara max 100 GB surf. Vid uppsägning av abonnemang, byte till billigare abonnemangsform eller byte till kontantkort försvinner den surf du har sparat. Samtal inom Sverige och SMS till hela världen ingår (betal-och satellitsamtal ingår ej). Erbjudandet gäller t.o.m. 2 februari 2020 och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Observera att det gäller nyteckning av privatabonnemang. Det betyder med andra ord att befintliga kunder inte får någon rabatt. Men om du har funderingar på att byta mobilabonnemang kan det vara ett bra tillfälle att få ett riktigt bra pris i 3 månader.