Vimla ligger väldigt bra till i pris i jämförelse med övriga mobiloperatörer. Utöver deras låga priser brukar de även ha bra rabatter för att locka till sig nya kunder. Denna vecka har det lanserat en ny form av kampanj där de erbjuder 75% rabatt på alla abonnemang.

Förra veckan var “Billiga veckan” hos hallon och detta erbjudande går att se som Vimlas svar på den kampanjen. Som med i stort sett alla kampanjer hos Vimla är det ett lockpris som gäller under en begränsad tid. För denna kampanj gäller rabatten i 2 månader. Det som är bra är att det gäller samtliga mobilabonnemang hos Vimla. Det vill säga rabatten gäller även seniorabonnemang, barnabonnemang och studentabonnemang.

Ta del av rabatten

Är du intresserad av byta mobiloperatör tycker vi att denna typ av kampanjer öppnar upp en möjlighet att spara lite extra pengar. Även om rabatten bara gäller under 2 månader. Som kund behöver du bara ange hur mycket data du behöver på Vimlas hemsida och sedan genomföra beställningen. Observera att rabatten enbart gäller nya användare och att kampanjen pågår till 9 februari.