Numera är det mängden surf på ett mobilabonnemang som många konsumenter utgår från innan de gör sitt val. Är du en av dem är den nuvarande kampanjen från hallon antagligen intressant. Du får nämligen trippel surf (eller data) om du väljer att byta till hallon som mobiloperatör.

Användande av surf går generellt sett upp under sommarmånaderna. Vi är mer på resande fot och har inte alltid tillgång till WiFi. Men även om du planerar att ligga på soffan i sommarstugan är detta en intressant kampanj. Du får nämligen 3 gånger så mycket data på ditt mobilabonnemang under 3 månader till samma pris. Hallon tillämpar även “sparad surf”. Detta innebär att om du inte använder alla extra surf under sommarmånaderna kan du använda den längre fram.

En lite annorlunda kampanj från hallon enligt oss men ändå bra. Speciellt för användare som vet med sig att det använder mycket data. Har du ingen tidigare erfarenhet av hallon som mobiloperatörer rekommenderar vi att du läser mer om vad vi skrivit om dem. Glöm heller inte att fråga vänner och bekanta som eventuellt haft (eller har) ett mobilabonnemang från hallon.

Det finstilta i kampanjen

Som med alla kampanjer från hallon gäller denna kampanj enbart för nya kunder. Är du en befintlig kund kommer du inte få extra surf i sommar. Kampanjen gäller heller inte för alla mobilabonnemangen. Den är begränsad till mobilabonnemangen med 4 GB, 8 GB och 25 GB surf. Alla dessa abonnemang har fria samtal och SMS och det finns varken bindnings- eller uppsägningstid, vilket är bra.

När det gäller spara surf hos hallon är det viktigt att veta att om du byter abonnemang hos hallon är det inte säkert att du får behålla den tidigare sparade surfen. Om du exempelvis tecknar ett abonnemang med 25 GB surf för att få 75 GB under 3 månader kommer du inte få behålla eventuell sparad surf om du väljer att byta till abonnemang med mindre surf.

Om du är intresserad av denna kampanj är den giltig fram till 30 augusti.