Chilimobil firar att den svenska sommaren är här med den nya kampanjen Äntligen sommar med Chilimobil! Chilimobil bjuder på sitt abonnemang Fri Surf för endast 299 kronor under sommarens tre månader. 

Med Chilimobil kan man alltså passa på att surfa obegränsat under sommaren med deras nya kampanj-pris på deras största mobilabonnemang, Fri Surf. Använd din mobil för att surfa när du semestrar genom Sverige, och glöm allt om begränsningar och sparad surf. 

Med abonnemanget Fri Surf surfar du obegränsat i Tres mobilnät, men till Chilimobils låga priser. I abonnemanget ingår dessutom fria samtal och meddelanden inom Sverige och hela 25 GB av surfen kan användas om du bestämmer dig för att semestra inom EU/EES. Bindningstid är såklart inget du behöver oroa dig för, så om du vill säga upp abonnemanget när kampanjen är över går det förstås bra. 

Chilimobil – Billigast fri surf

Idag är det inte lika ovanligt att operatörer har mobilabonnemang med fri surf som det var för några år sedan. Det som hör till ovanligheterna är dock att dessa abonnemang kan köpas till ett riktigt lågt pris. Här ligger Chilimobil i framkant. Även utan deras kampanj-pris på Fri Surf så ligger deras abonnemang bland de billigaste på den svenska marknaden.

Viaplay – hela sommaren

Under de tre månaderna som kampanjen pågår får man som ny kund dessutom tillgång till Viaplay – helt utan kostnad. Den fria surfen kan alltså användas till härliga film- och seriekvällar under hela sommaren. 

Det är tjänsten Viaplay Film & Serier som ingår. Se den nya svenska serier Thunder in my heart, den svenska thrillern Max Anger eller den amerikanska långköraren Grey’s Anatomy. 

Med Viaplay kan du spara ner filmer och avsnitt för att kolla offline och även ta med sig tjänsten på semestern – den funkar nämligen i hela EU. 

Om du redan är kund hos Chilimobil men inte har provat Viaplay via Chilimobil tidigare kan du aktivera dina gratismånader när du vill. Gå in på dina sidor på Chilimobils hemsida och aktivera Viaplay.