Priserna för samtal till Irland kan vara värda att jämföra innan du väljer mobilabonnemang. Vi presenterar här några av de billigaste mobiloperatörerna som också har bra priser för utlandssamtal.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Jämföra priser till Irland

Olika mobiloperatörer tar olika typer av avgifter för sina mobiltjänster till andra länder. Vi rekommenderar därför att du jämför följande för att få den bästa överblicken av den totala ”kostnadsbilden”:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Irland
  • Samtal till fastnät i Irland
  • Samtal till mobilnummer i Irland
  • SMS & MMS till Irland

Efter en snabb kontroll av dessa kostnader/avgifter för mobiltelefoni till Irland hoppas vi att du hittar ett mobilabonnemang som passar just dina behov.

Billigast mobilsamtal till Irland

Ringa till Irland
  Billigast Dyrast
Mobilsamtal Hallon 1,95 kr/min Mybeat 2,48 kr/min
SMS Hallon, Fello och Halebop gratis Telia 1,50 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Irland medan Mybeat är dyrast. Hallon har ingen öppningsavgift och det kostar 1,95 kr/min för att ringa till mobiler och 0,35 kr/min till fast telefon i Irland .

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Irland hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Telefoni när du är på Irland

Åker du ofta till Irland? Glöm i så fall inte att jämföra priserna för respektive mobilabonnemang för samtal i och från Irland.

Observera att Irland ingår i EU. På grund av detta har de flesta av dagens mobilabonnemang samma prislista som i Sverige.

Irland

Grannländer till Irland