Letar du efter den billigaste operatören för att ringa till Portugal? Alternativen nedan är några av de billigaste på marknaden för samtal till Sydeuropa.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Jämföra priser till Portugal

Det är inte bara telefonsamtalen till Portugal som kan kosta dig pengar. Vi rekommenderar att du jämför följande för att få bästa överblicken av kostnaderna för ditt mobilabonnemang:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Portugal
  • Samtal till fastnät i Portugal
  • Samtal till mobilnummer i Portugal
  • SMS & MMS till Portugal

Förhoppningsvis kommer du efter denna jämförelse hitta en billig mobiloperatör som passar just dina behov för telefoni till Portugal och andra länder.

Billigast mobilsamtal till Portugal

Ringa till Portugal
  Billigast Dyrast
Mobilsamtal Hallon 1,95 kr/min Mybeat 2,48 kr/min
SMS Hallon, Fello och Halebop gratis Telia 1,50 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Portugal medan Mybeat är dyrast. Hallon har ingen öppningsavgift och det kostar 1,95 kr/min för att ringa till mobiler och 0,35 kr/min till fast telefon i Portugal.

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Portugal hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Telefoni när du är i Portugal

Portugal är en favorit för många svenskar när det gäller semester. Är du en av dem som gärna spenderar tid i Portugal? Titta i så fall på vilka priser som gäller för de olika mobilabonnemangen när du är på plats i Portugal.

Observera att Portugal ingår i EU. Länder inom EU har i de flesta fall samma prislista som i Sverige för samtal, SMS etc. Vissa mobilabonnemang kan ha vissa restriktioner på mängden data du kan använda i EU-länder. Använder du mycket data kan det vara värt att kontrollera.

Mobilabonnemang Portugal

Portugals grannländer