Här på Ringabilligt.se har vi som mål att underlätta för svenska konsumenter att jämföra tillgängliga mobilabonnemang. För att underlätta detta ytterligare har vi nu lanserat ny funktionalitet som möjliggör just detta.

För vissa är det enbart priset som spelar roll när det ska teckna ett nytt mobilabonnemang. För andra är det saker som täckning, kundsupport, finstilta villkor, mängd data etc som är det viktigaste. Vi har försökt ta alla dessa aspekter i beaktande och lanserat helt nya möjligheter att filtrera fram de mobilabonnemang som kan vara av intresse för just dig.

Du kan nu filtrera på saker som:

  • Mängd data
  • Villkor för surf
  • Abonnemangstyper
  • Mobilnät
Jämför mobilabonnemang

Vi har även sammanställt “snabbfakta” om mobiloperatören samt priset för första året av abonnemanget. Skälet till det senare är att många operatörer har lockpriser till sina nya kunder. Detta pris gäller dock bara i en begränsad tid. Så en mer rättvis jämförelse kan vara totalkostnaden för det första året.

Vi jämför nu över 100 mobilabonnemang

Vi har även utökat antalet mobilabonnemang i vår jämförelse. Vi fokuserar dock fortfarande på de billigaste mobilabonnemangen och har valt att inte presentera abonnemang med bindningstid eller mobilabonnemang som är villkorade med ett köp av en mobiltelefon.

Det har dock lanserats flera nya mobiloperatörer under den senaste tiden som vi anser vara tillräckligt bra för att vara med i en jämförelse av bästa erbjudandena på marknaden. Vissa har även attraktiva erbjudande mot grupper som studenter eller seniorer.

Använd någon länkarna nedan för att testa denna ny funktionalitet:

Vi hoppas så klart att denna satsning kommer hjälpa våra besökare ytterligare och göra Ringabilligt.se till en ännu bättre tjänst. Om du har feedback eller förslag på hur vi kan förbättra oss ännu mer är du självfallet välkommen att kontakta oss.

Tack!