Söndagen den 31 maj infaller Mors dag och det tycker hallon lämpar sig utmärkt för en kampanj. Ring mamma och få en bra rabatt om du tecknar upp dig för ett nytt mobilabonnemang är budskapet i deras senaste kampanj.

Alla sätt är bra förutom dom dåliga brukar det heta. En bra present till mamma på Mors dag kan vara knepig och många presentbutiker har diverse kampanjer. Men hur kan man som mobiloperatör göra en kampanj för att det är Mors dag? Hallons budskap är “Ring mamma!”.

Kanske lite långsökt men faktum är att kampanjen är en av de bättre. Hallon ger för närvarande 75% rabatt på ALLA sina abonnemang. För konsumentabonnemangen gäller rabatten i 4 månader och för företagsabonnemangen i 3 månader.

Det finstilta i kampanjen

Som med i stort sett alla kampanjer som hallon kör gäller denna rabatt enbart till de som tecknar ett nytt abonnemang. Men om du sitter med annan mobiloperatör och funderar på att byta tycker vi att denna kampanj är värd att testa. Och är du av någon anledning inte nöjd med hallon så har inga av deras mobilabonnemang några bindningstider. Så varför inte testa en ny och riktigt billig mobiloperatör?