Julen är snart här och för många kan det innebära att det finns goda skäl att leta lite extra efter rabatter och diverse klipp. Är du pensionär finns det goda förutsättningar för detta om du vet var du ska leta.

Att få pengarna att räcka till under julen kan vara knepigt. Är du pensionär med en låg pension kan det vara lite extra svårt. Men via olika medlemsföretag som exempelvis Senior deal, Smart senior och Pensionärsrabatt.nu kan du på ett enkelt sätt få tillgång till diverse rabatter och erbjudanden. Det enda kravet är att du fyllt 55 år. Du behöver med andra ord inte ens vara en pensionär.

Om du inte vill registrera dig hos en av dessa medlemssidor finns det dock tjänster som erbjuder riktigt bra rabatter direkt till pensionärer och seniorer. Du kan säkert gissa att vi tänker på mobilabonnemang eftersom vi jämför dessa här på Ringabilligt.se.

Mobilabonnemang för pensionärer och seniorer

Ett mobilabonnemang kanske inte är den absolut roligaste julklappen men det finns mycket pengar att spara som går att spendera på annat. Speciellt nu i jultider. Flera av mobiloperatörerna erbjuder idag mobilabonnemang för pensionärer som ligger riktigt bra till i pris och som är enkla att teckna. Vill du behålla ditt befintliga nummer är det också i de flesta fall relativt enkelt.

Själva mobilabonnemangen har ingen speciell funktionalitet annat än att de är kraftigt rabatterade. Kravet är du fyllt 55 år och mobilabonnemangen kallas ofta för seniorabonnemang. Lite mer rättvist skulle eventuellt vara att kalla det för en pensionärs- eller seniorrabatt.

Oavsett vad man kallar abonnemangen för finns det mycket pengar att spara om du idag sitter med ett “vanligt” mobilabonnemang och är över 55 år. Så vi rekommenderar dig att ge dig själv en tråkig julklapp så du kan spendera dina pengar på något betydligt roligare.

God Jul!