Vår ambition här på Ringabilligt.se är att på ett enkelt sätt presentera de billigaste mobilabonnemangen på den svenska marknaden. Vi har nu valt att lägga till mobilabonnemangen från Katshing i vår jämförelse av abonnemang.

Katshing är en relativt ny mobiloperatör som använder sig av Tele2s nät. Som alla mobiloperatörer vi jämför har de varken bindnings- eller uppsägningstid. Alla mobilabonnemangen har fria samtal och SMS så valet av abonnemang blir utifrån hur mycket data du behöver. Idag har Katshing fem olika abonnemang där de minsta har 2 GB data och det största 42 GB data. 

Prismässigt ligger de helt ok till. Men om du jämför mobilabonnemang kommer du märka att deras priser inte är riktigt lika bra som hallons och Vimlas. Det har heller inte specifika seniorabonnemang eller studentrabatter. Det har dock ett par intressanta “funktioner” som gör att det kan vara intressant att teckna ett abonnemang hos Katshing. Dels hanterar de sina betalningar via Klarna och dels har det något som de kallar för Nonstop surf.

Nonstop surf

Vad Nonstop surf från Katshing innebär är att om din data/surf som ingår i abonnemanget tar slut kommer du ändå kunna fortsätta surfa. Dock till en kraftigt begränsad hastighet på 1 Mbit/s. Du kommer med andra ord inte kunna kolla på video eller surfa runt på ett obegränsat sätt. Men du kommer trots allt kunna genomföra enklare uppgifter på din telefon som exempelvis logga in på mobilt bank-ID, Swisha etc. Vi pratar med andra ord inte om obegränsad surf i dess rätta mening men ändå ett bra alternativ.

Katshing Friends

Som flera andra mobiloperatörer erbjuder också Katshing olika typer av förmåner till sina befintliga kunder. Dels kan du få en lägre månadskostnad genom att värva nya kunder till Katshing och dels får du tillgång till erbjudanden hos Katshings samarbetspartners. Inte unikt för just Katshing men ändå något som inte alla mobiloperatörer erbjuder.