Att inte behöva bekymra sig över hur mycket surf man har kvar på sitt mobilabonnemang har blivit allt mer önskvärt. Det är dock relativt få mobiloperatörer som erbjuder fri surf och ännu färre som gör det på sina företagsabonnemang.

Att det är så pass få mobiloperatörer som erbjuder fri surf på sina företagsabonnemang kan tyckas lite förvånande. Tar surfen slut kan du som privatperson alltid enkelt köpa till mer. Det kan du ju så klart även på företagsabonnemang men att hantera detta kan bli lite extra omständigt för företag. Inte minst när det gäller redovisning och om företaget i fråga har många anställda med tjänstetelefon. Så vilka mobiloperatörer har idag ett mobilabonnemang med fri surf?

Här på Ringabilligt.se jämför vi de företagsabonnemang som ligger allra bäst till i pris. Bland dessa är det faktiskt bara tre operatörer som har ett företagsabonnemang med fri surf. Det är Chililmobil, Telenor och Tre. Av dessa står faktiskt Tre ut lite extra med ett företagsabonnemang med fri surf för bara 249 kr/mån (exklusive moms). Detta är ett riktigt bra erbjudande och förhoppningsvis ett tecken på att konkurrensen på företagsmarknaden börjar tuffa till sig en aning. Även Chilimobil har ett helt ok erbjudande men annars är det förvånande att företagsabonnemang är så pass mycket dyrare än konsumentabonnemang. Den enda anledningen till detta, enligt oss, är sämre konkurrens.

Hallons företagsabonnemang

Hallon har varit en prispressare ända sedan de lanserades. Så när de lanserade företagsabonnemang för ett par år sedan var vi många som trodde att priserna skulle börja pressas ner. Företagsabonnemangen från hallon är förvisso billiga men idag erbjuder de inte ett abonnemang med fri surf. Däremot erbjuder de ett företagsabonnemang med 100 GB surf för 249 kr/mån (exklusive moms) med möjligheten att spara oanvänd surf. Inte riktigt lika bra som Tres erbjudande men ändå ett av de bättre företagsabonnemangen enligt oss.