Priserna för samtal till Finland kan vara värda att jämföra då utlandssamtal normalt inte ingår i ett mobilabonnemang. Vi presenterar här några av de billigaste mobiloperatörerna och deras abonnemang som också har de bästa priserna för utlandssamtal.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 100kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Jämföra priser för mobiltelefoni till Finland

Priser för samtal, SMS etc till andra länder kan tyvärr vara aningen förvirrande. Glöm därför inte att jämföra följande kostnader/avgifter innan du tecknar ett nytt mobilabonnemang:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Finland
  • Samtal till fastnät i Finland
  • Samtal till mobilnummer i Finland
  • SMS & MMS till Finland

Beroende på om du ringer mycket till fasta nummer eller mobilnummer i Finland kan valet av operatör påverka din totala faktura från din mobiloperatör. En snabb jämförelse kan förhoppningsvis innebära att du sparar några kronor.

Telefoni när du är i Finland

Finland ett land som vi svenskar ofta besöker. En del för semester och andra för att besöka familj och vänner. Om du ofta besöker Finland kan det vara värt att kontrollera vilka priser som gäller för olika mobilabonnemangen när du är i landet.

Observera att Finland ingår i EU/EES. För länder som ingår i EU/EES gäller något som kallas för “Roam like at home”. Detta innebär att du har samma priser i Finland som du har i Sverige gällande samtal och roaming. Glöm dock inte att kontrollera att det inte finns några eventuella restriktioner kring detta.

Ring billigt till Finland

Grannländer till Finland