Priserna för samtal till Finland kan vara vÀrda att jÀmföra dÄ utlandssamtal normalt inte ingÄr i ett mobilabonnemang. Vi presenterar hÀr nÄgra av de billigaste mobiloperatörerna och deras abonnemang som ocksÄ har de bÀsta priserna för utlandssamtal.

hallon mobilabonnemang

FrÄn 99kr/mÄn (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

FrÄn 100kr/mÄn (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

FrÄn 145kr/mÄn (ord. pris)

fello mobilabonnemang

FrÄn 95kr/mÄn (ord. pris)

JÀmföra priser för mobiltelefoni till Finland

Priser för samtal, SMS etc till andra lÀnder kan tyvÀrr vara aningen förvirrande. Glöm dÀrför inte att jÀmföra följande kostnader/avgifter innan du tecknar ett nytt mobilabonnemang:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Finland
  • Samtal till fastnĂ€t i Finland
  • Samtal till mobilnummer i Finland
  • SMS & MMS till Finland

Beroende pÄ om du ringer mycket till fasta nummer eller mobilnummer i Finland kan valet av operatör pÄverka din totala faktura frÄn din mobiloperatör. En snabb jÀmförelse kan förhoppningsvis innebÀra att du sparar nÄgra kronor.

Telefoni nÀr du Àr i Finland

Finland ett land som vi svenskar ofta besöker. En del för semester och andra för att besöka familj och vÀnner. Om du ofta besöker Finland kan det vara vÀrt att kontrollera vilka priser som gÀller för olika mobilabonnemangen nÀr du Àr i landet.

Observera att Finland ingĂ„r i EU/EES. För lĂ€nder som ingĂ„r i EU/EES gĂ€ller nĂ„got som kallas för “Roam like at home”. Detta innebĂ€r att du har samma priser i Finland som du har i Sverige gĂ€llande samtal och roaming. Glöm dock inte att kontrollera att det inte finns nĂ„gra eventuella restriktioner kring detta.

Ring billigt till Finland

GrannlÀnder till Finland