Letar du efter den billigaste mobiloperatören för att ringa till Estland? Här jämför vi mobilabonnemangen för dig som vill ringa riktigt billigt till utlandet.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Jämföra priser på samtal till Estland

Prislistorna för samtal, SMS etc till utlandet kan tyvärr vara en aning komplicerade. Glöm därför inte att jämföra följande kostnader/avgifter:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Estland
  • Samtal till fastnät i Estland
  • Samtal till mobilnummer i Estland
  • SMS & MMS till Estland

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Estland hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt mobilanvändande.

Billigast mobilsamtal till Estland

Ringa till Estland
  Billigast Dyrast
Mobilsamtal Hallon 1,45 kr/min Mybeat 2,48 kr/min
SMS Hallon, Fello och Halebop gratis Telia 1,50 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Estland medan Mybeat är dyrast. Hallon har ingen öppningsavgift och det kostar 1,45 kr/min för att ringa till mobiler och 0,35 kr/min till fast telefon i Estland .

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Estland hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Telefoni när du är i Estland

Reser du gärna till Estland? Glöm i så fall inte att jämföra de olika priserna för respektive mobilabonnemang för samtal i och från landet. Observera även att Estland ingår i EU/EES och då har du förhoppningsvis samma prislista som i Sverige för inrikessamtal.

Estland

Grannländer till Estland