Priserna för samtal och SMS till Norge kan vara värda att jämföra. Alternativen nedan är några av de absolut billigaste på marknaden för mobiltelefoni till vårt grannland Norge.

hallon mobilabonnemang

Från 99kr/mån (ord. pris)

Vimla mobilabonnemang

Från 110kr/mån (ord. pris)

Comviq mobilabonnemang

Från 145kr/mån (ord. pris)

fello mobilabonnemang

Från 95kr/mån (ord. pris)

Jämföra priserna till Norge

Att ringa till Norge med ett svenskt mobilabonnemang är relativt billigt. Det är dock inte bara samtal till Norge som kostar pengar. Vi rekommenderar att du gör en snabb jämförelse av priser på följande faktorer för att få bästa överblicken av de totala kostnaderna:

  • Eventuella öppningsavgifter för samtal till Norge
  • Samtal till fastnät i Norge
  • Samtal till mobilnummer i Norge
  • SMS & MMS till Norge

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Norge hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för dina behov och användande.

Billigast mobilsamtal till Norge

Ringa till Norge
  Billigast Dyrast
Mobilsamtal Hallon 0,75 kr/min Mybeat 2,48 kr/min
SMS Hallon, Fello och Halebop gratis Telia 1,50 kr/sms

Hallon är billigaste mobiloperatören för att ringa till Norge medan Mybeat är dyrast. Hallon har ingen öppningsavgift och det kostar 0,75 kr/min för att ringa till mobiler och 0,20 kr/min till fast telefon i Norge.

En snabb jämförelse av dessa kostnader gällande mobiltelefoni till Norge hjälper dig förhoppningsvis att hitta det billigaste alternativet för ditt användande av din mobiltelefon.

Mobiltelefoni när du är i Norge

Reser du gärna till Norge? Då är du inte ensam. Många svenskar jobbar i Norge och andra besöker vårt västra grannland regelbundet. Vi rekommenderar därför att kontrollera vilka priser som gäller för de olika mobilabonnemangen ovan när du är i Norge.

Observera att Norge inte ingår i EU men i EES. Detta innebär att du förhoppningsvis har samma prislista som du har i Sverige för samtal, SMS/MMS och data. Vissa mobilabonnemang har dock restriktioner på användande av data i EU- och EES-länder. Vet du med dig att du surfar mycket kan detta vara värt att kontrollera innan du bestämmer dig för ett nytt mobilabonnemang.

Ring billigt till Norge

Norges grannländer